Αν “έμπλεξε” με τον Μάστορα, είναι γιατί είχε “μπλέξει” με τον Κυριακού

Γαρυφαλλιά Καληφώνη - Κωνσταντίνος Κυριάκου - Χρήστος Μάστορας

Να, που η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, τα οφείλει όλα. Γνωστό, αλλά αξίζει με την ευκαιρία να το επαναλάβουμε. Στον μετρ και κολλητό φίλο του Κωνσταντίνου Αργυρού, Κωνσταντίνο Κυριάκου. Πριν από αυτόν, την ξέραμε μόνο σε επίπεδο Αγρινίου (καταγωγή) και Πάτρας (σπούδαζε). Δεν ήταν όνομα, δηλαδή. Αυτό άλλαξε, αφού “έμπλεξε” μαζί του. Όταν πριν από μερικά χρόνια, την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Και ερχόταν στην αχαϊκή πρωτεύουσα, κάθε βδομάδα, αμέσως μετά το Fantasia, προκειμένου να κερδίσει την καρδιά της.

Τότε ακριβώς είναι που ξεκινάει η ανοδική της πορεία. Τα επεισόδια με τη σειρά : Tην πήρε μαζί του στην Αθήνα, την γνώρισε σε κόσμο κοσμικό, το φως άρχισε να πέφτει πάνω της. Ήρθε και το GNTM, που δεν έκανε τίποτα μεγάλο. Αλλά επειδή είχε μυαλό ξυράφι, το “έριξε’ στο παιχνίδι στο Instagram, και έμεινε ως Influencer.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Γνωστό και το άλλο. Πάει αυτός… ο Κυριακού και έκλεισε τον καινούργιο. Έτσι είναι η ζωή… , το λέει και το τραγούδι. Λίγο πιο παλιά, είχαμε διαβάσει για τον Γιώργο Λιβάνη, τώρα για τον Χρήστο Μάστορα. Οι κουτσομπόληδες, που τους πήραν μάτι, λένε πως μαζί τους πέτυχαν, το περασμένο Σαββατοκύριακο, σε κέντρο διασκέδαση της Χαλκιδικής. Και υποστηρίζουν πως μπήκαν στο ίδιο αμάξι, για να φύγουν από το κλαμπ και γύρισαν στο ίδιο ξενοδοχείο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.