«Εκσυγχρονίζεται» η Kontra News του Α. Κουρή

«Εκσυγχρονίζεται» η Kontra News του Α. Κουρή

*** H Γιάννα Αγγελοπούλου άνοιξε τον δικό της λογαριασμό στο twitter και ήδη ξεκίνησε με τα πρώτα tweets. Οι χρήστες twitter μπορούν να την αναζητήσουν είτε ως Gianna Angelopoulos είτε ως @GAngelopoulou ή  twitter.com/GAngelopoulou

*** Από τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου η εφημερίδα Kontra News του Α. Κουρή αλλάζει. «Εκσυγχρονίζεται» και κυκλοφορεί πανελλαδικά σε μικρό και εύχρηστο σχήμα, έχρωμη σε όλες τις (16) σελίδες της με τιμή 1 ευρώ. Μένει να δούμε πως θα υποδεχτεί τις αλλαγές το αναγνωστικό κοινό.

*** Eπτά χρόνια πέρασαν για την πολιτιστική ιστοσελίδα independent.gr που οι διαχειριστές αποφάσισαν να αλλάξουν σχεδιασμό και εμφάνιση. Οπως λένε όμως δεν αλλάξαν απόψεις για τον πολιτισμό.
«Καλώς να μας επισκεφτείτε -ελπίζουμε να σας αρέσουμε». λένε στο independent.gr, εκεί «που όλα τα λουλούδια ανθίζουν». 

*** Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί από την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου με αφιέρωμα στον Γ΄ Κύκλο της κοινωνικής σειράς «Ballers», που κατέκτησε εκατομμύρια τηλεθεατές, και μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 σε πρώτη μετάδοση, από Δευτέρα έως και Πέμπτη, στις 00:15.

-zoornalistas.gr

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.