Η έκρηξη στα γραφεία της Revoil, το “κακό παιδί” των βενζινάδικων και η έφοδος του ΣΔΟΕ για αντίποινα…!

Η έκρηξη στα γραφεία της εταιρείας καυσίμων  Revoil στις 25 Ιουλίου, όπως αναμενόταν, έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στους πετρελαιάδες, που σιγοψιθυρίζουν το όνομα του “κακού παιδιού” των βενζινάδικων που βρίσκεται πίσω από αυτήν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5, οι παθόντες υποψιάζονται επιχειρηματία ιδιοκτήτη πρατηρίων, που θεωρείται από τα ”δύσκολα και σκληρά παιδιά” της πιάτσας των πετρελαίων. Ο εν λόγω ”ύποπτος” κατά τους παθόντες , είχε μία έντονη διαφωνία για κάποιο πρατήριο πριν λίγο καιρό που ανήκει στον κύκλο συμφερόντων της Revoil! 

Την περασμένη εβδομάδα το ΣΔΟΕ και η οικονομική αστυνομία έκαναν ”ντού” ξαφνικά στην εταιρία του επιχειρηματία’. Στην πιάτσα των πετρελαιάδων συζητιέται πως η έφοδος του ΣΔΟΕ θεωρήθηκε  από τον σκληρό επιχειρηματία σαν αντίποινα -αντίδραση στην κόντρα του και ”καρφωτή”.

Κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται πως ο επιχειρηματίας δεν έχει καμία σχέση με την βομβιστική ενέργεια και ό,τι η υπόθεση αφορά απειλές για καύσιμα ναυτιλίας, αφού στην θάλασσα παίζεται το μεγαλύτερο μέρος των ”αφορολόγητων” πετρελαϊκών μαύρων εσόδων.

Για την ιστορία πάντως,οι κάμερες ασφαλείας της ΡΕΒΟΙΛ έχουν καταγράψει τον δράστη, o οποίος φορώντας κράνος και γάντια φαίνεται να κατευθύνεται πεζός προς την κεντρική είσοδο της εταιρείας. Κρατάει στα χέρια του τη βόμβα η οποία αποτελείται από μεγάλη ποσότητα δυναμίτη, μασούρια, φιτίλι και πυροκροτητή.

Μετά πέταξε την βόμβα πάνω από την πύλη ύψους σχεδόν 2 μέτρων και στη συνέχεια έτρεξε προς μία μοτοσυκλέτα λίγα μέτρα πιο κάτω. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εκβιαστών που χειρίζονται την υπόθεση εκτιμούν και αυτοί πως η βόμβα ήταν “μήνυμα με συγκεκριμένο παραλήπτη”. Να σημειώσουμε πάντως πως στο σημείο της έκρηξης βρέθηκε και ένας αστυνομικός, ο οποίος τραυματίστηκε. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι περνούσε τυχαία από το σημείο αυτό. Ο ρόλος του ερευνάται. 

-πηγή : edolio5

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.