Έκπληξη για την λίστα Guinness

Η είδηση δεν προκαλεί απλά την έκπληξη. Μάλλον, την έκπληξη προκαλεί, αλλά σε μέγεθος βόμβας μεγατόνων, που σκάει και παρασέρνει ότι βρει μπροστά της. Ας μη θεωρηθώ υπερβολικός, ότι προσωπικά μου γέννησε τέτοια αισθήματα, που ένιωσα ανάγκη να τις καταγράψω…Ταξιδεύω στο διαδίκτυο και πέφτω πάνω στο εξής. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έγραψε τους στίχους στο νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου!” Ποιος Μαρινάκης, ο κανονικός Μαρινάκης, ο real; Αυτός που σήμερα στην Ελλάδα, είναι ο μεγαλύτερος μπαλαδόρος, στο ποδόσφαιρο, στα media, στα καράβια και σε οτιδήποτε άλλο είναι μέσα; Πως είναι δυνατόν;

Κι όμως. Ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού, έγραψε το νέο τραγούδι της γνωστής τραγουδίστριας, το οποίο ακούγεται στους τίτλους της σειράς του Mega «Εξαψη». Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια, στη εκπομπή «Πάμε Δανάη». «Και τους στίχους έγραψε ο Βαγγέλης», είπε η Θεοδωρίδου με τον Αρη Καβατζίκη να ρωτάει «Ο Βαγγέλης;». «Ο κύριος Βαγγέλης Μαρινάκης»

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Καταγράφεται σαν επιτυχία στα world records της λίστας Guinness. H επιτυχία, για όσους καταλαβαίνουν, σημάνει ότι ο Αρχηγός Μαρινάκης, ο ισχυρότερος στην Ελλάδα για πλάκα και ένας από τους ισχυρότερους στον πλανήτη, έγραψε-πιθανότατα για πρώτη φορά- τους στίχους τραγουδιού, το οποίο το είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου. Αυτό σημαίνει.

Και για την Ιστορία και τους τίτλους και το γήπεδο των 100,000 θέσεων του Tsipas Blog, θα περιμέναμε να είναι για τον Αντώνη Ρέμο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.