«Εκλεισε» το deal Fincantieri – Onex για τη διάσωση των ναυπηγείων Ελευσίνας

Λύση στο πρόβλημα των ναυπηγείων της Ελευσίνας δίνει η συμφωνία της ιταλικής Fincantieri με την Onex Shipyards.

ις επόμενες ώρες αναμένονται σύμφωνα με πληροφορίες οι επίσημες ανακοινώσεις της συμφωνίας της ιταλικής Fincantieri με την Onex Shipyards του κ. Πάνου Ξενοκώστα για τη διάσωση των ναυπηγείων Ελευσίνας. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

«Θα κάνουμε μία πολύ σημαντική ανακοίνωση όσον αφορά τα ναυπηγεία της Ελευσίνας» σημείωσε χαρακτηριστικά μιλώντας νωρίτερα από το βήμα του 4ου Athens Investment Forum, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ουσιαστικά προαναγγέλοντας το deal.

«Δημιουργούμε ξανά τις βάσεις για μία στέρεα ναυπηγική βιομηχανία στην Ελλάδα»

«Πρέπει να σας πω, για να μην λέω αυτά που ξέρετε και τα επαναλαμβάνω, ότι εάν όλα πάνε καλά και με τον κύριο Ξενοκώστα σήμερα το μεσημέρι θα κάνουμε μία πολύ σημαντική ανακοίνωση όσον αφορά τα ναυπηγεία της Ελευσίνας λύνοντας και μία πολύ μεγάλη εκκρεμότητα πολλών ετών πάνω σε αυτό το θέμα.

Αυτό θα έρθει σε συνέχεια της επιτυχούς ολοκληρώσεως του διαγωνισμού για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και τη νίκη εκεί του κυρίου Προκοπίου. Άρα δημιουργούμε ξανά τις βάσεις για μία στέρεα ναυπηγική βιομηχανία στην Ελλάδα, κάτι που είχαμε χάσει εδώ και αρκετές δεκαετίες. Άλλο ένα βήμα προς τα εμπρός για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

-imerisia.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.