Έκλαψε και ο Τίγρης (pic)

“Ράγισαν” καρδιές στο τελευταίο “αντίο” του Βασίλη Φωτιάδη, με τον αγαπημένο του φίλο Δημήτρη Μελισσανίδη να βρίσκεται εκεί.

Σε κλίμα βαθύτατης συγκίνησης, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν για μια τελευταία φορά τον αείμνηστο Βασίλη Φωτιάδη. Ο εμβληματικός άνθρωπος με πολύτιμη προσφορά σε κοινωνικό και ποδοσφαιρικό επίπεδο, άφησε την τελευταία του πνοή χθες, 11 Ιουλίου, σκορπώντας τη θλίψη στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Οικογένεια, φίλοι, γνωστοί και συνεργάτες συγκεντρώθηκαν στην Παναγία Σουμελά, όπου το απόγευμα της Παρασκευής 12 Ιουλίου, τελέστηκε η κηδεία του. Πλήθος κόσμου που τον αγαπούσε και τον εκτιμούσε βρέθηκε στις πλαγιές του Βερμίου για το ύστατο χαίρε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μεταξύ αυτών και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με τον οποίο ως γνωστόν ο εκλιπών συνδέονταν με μακρά οικογενειακή φιλία. Με δάκρυα στα μάτια ο μέχρι προσφάτως ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είπε το τελευταία αντίο στον αγαπημένο του φίλο. Παρόντες και άνθρωποι από τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Ημαθίας, μεταξύ των οποίων και ο νυν Πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Στέργιος Μουρτζίλας, με την Ένωση να καταθέτει στεφάνι.

Ο ήχος της λατρεμένης ποντιακής λύρας, συνόδευσε τον Βασίλη Φωτιάδη στην τελευταία του κατοικία.

Δείτε φωτογραφίες:

-sportsfan.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.