Η εκκωφαντική σιωπή Απόλλωνα και το Plan B Αναστασόπουλου

Παντελής Αναστασόπουλος

Κάθε μέρα γράφω. Δουλειά μου είναι. Άλλες φορές τα βγάζω πέρα εύκολα κι άλλες φορές με πονάει πολύ. Ιδίως όταν έχει να κάνει με φαντάσματα και πληγές του παρελθόντος.

Με τον μπασκετικό «Απόλλωνα Πατρών», ας πούμε, που εδώ και 25 μέρες, υποσχέθηκε να παραδώσει τα οικονομικά στοιχεία στον ενδιαφερόμενο αγοραστή-επενδυτή, Παντελή Αναστασόπουλο. Ωστόσο, μέχρι τώρα δεν έχει γίνει. Οπότε, δεν έχει μια πλήρη εικόνα για τα πραγματικά χρέη της ομάδας. Όμως, δεν μπορεί να μείνει και αδρανής. Έτσι, έχει πάρει την απόφαση του και θα βάλει μπρος το plan b.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το εν λόγω πλάνο, σύμφωνα με πληροφορίες του tsipasblog.gr, περιλαμβάνει, εξαρχής, να πάρει πάρει πάση θυσία τον έλεγχο του Ερασιτέχνη και εν συνεχεία και της ΚΑΕ. Γιατί, όπως σας έχει γράψει ο γράφων, εκδότης-δημοσιογράφος αυτού εδώ του ασυμβίβαστου, αποκαλυπτικού σάιτ, που «δεν μασάει τα λόγια του» , ο Αναστασόπουλος έχει οραματιστεί έναν ενιαίο και αδιαίρετο Απόλλωνα.

Διαβάστε επίσης : Ναι μεν, αλλά ο Αναστασόπουλος για Απόλλωνα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.