Έκαψαν ολοσχερώς την έκθεση αυτοκινήτων “Δαουλάρης” στο Παλαιό Φάληρο… για παραδειγματισμό των υπολοίπων! “Ομάδα μπράβων που θα ζητήσει μεροκάματο από μάντρες” βλέπει η ΕΛΑΣ.

Στόχος εμπρηστών έγινε τα ξημερώματα η επιχείρηση εμπορίας αυτοκινήτων “ΔΑΟΥΛΑΡΗΣ” στο Φάληρο. Λίγο πριν τις δύο το πρωί άγνωστοι πυρπόλησαν αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο χώρο της επιχείρησης η οποία βρίσκεται στη λεωφόρο Αμφιθέας 51.

Η φωτιά γρήγορα επεκτάθηκε από το ένα αυτοκίνητο στο άλλο και οι κάτοικοι της περιοχής πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους καθώς ακούγονταν δυνατές εκρήξεις. Δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα πήγαν στο σημείο και κατάφεραν να σβήσουν τα φλεγόμενα αυτοκίνητα.

Τελικά, τέσσερα καταστράφηκαν ολοσχερώς ενώ σε ένα αυτοκίνητο προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Οι αρχές που ερευνούν την υπόθεση θα αναζητήσουν βιντεοληπτικό υλικό θέλοντας να εντοπίσουν τους δράστες ενώ θα πάρουν και καταθέσεις από τον ιδιοκτήτη της επιχείρηση, Αντώνη Δαουλάρη. Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 από αστυνομικό που χειρίζεται την υπόθεση το “χτύπημα” ήταν επαγγελματικό αφού οι δράστες περιέλουσαν τα λάστιχα των αυτοκινήτων με εύφλεκτο υλικό για να επεκταθεί πιο γρήγορα η φωτιά και για να είναι πιο αργή η κατάσβεση της. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης δεν είχε ποτέ προηγούμενα με κανέναν και σύμφωνα με την αστυνομία εκτιμάται ότι το χτύπημα με τυχαία επιλογή, προκειμένου να υπάρξει παραδειγματισμός προς άλλους εμπόρους από “ομάδα” που θα ζητήσει μεροκάματο το επόμενο διάστημα, εκβιάζοντας τους. 

edolio5

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.