Η είσοδος του εφοπλιστή Μάριου Ηλιόπουλου στη Revoil – Τι δηλώνει η διοίκηση της εταιρίας

Eurobank και Ευρωπαϊκή Πίστη μέτοχοι με 4% περίπου η κάθε μια στην εισηγμένη

Αγορές μετοχών της εισηγμένης Revoil πραγματοποιεί σύμφωνα με πληροφορίες ο εφοπλιστής Μάριος Ηλιόπουλος (ιδιοκτήτης της Seajets) και της ΑΕΚ και συνδεδεμένα με αυτόν πρόσωπα.
Οι αγορές γίνονται σε συνεννόηση με τους βασικούς μετόχους αλλά και την ίδια την εταιρία η οποία μετά τις πωλήσεις από τους βασικούς μετόχους μεταβίβασε και τις ίδιες μετοχές που κατείχε.
Το ΒΝ επικοινώνησε με τη διοίκηση της Revoil η οποία αρνήθηκε να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο για την ταυτότητα του επενδυτή τονίζοντας ωστόσο ότι ο επενδυτής επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία του.
Ωστόσο οι αγορές μετοχών που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες και εφ όσν συνεχιστούν οδηγούν αναγκαστικά στη δημοσιοποίηση της ταυτότητας του επενδυτή με την υπέρβαση του 5% συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της Revoil.
Με βάση τα όσα είχαν ανακοινωθεί μέχρι χθες οι βασικοί μέτοχοι και η εταιρία είχαν μεταβιβάσει μετοχές που αντιστοιχούν σε ποσοστό 4,24% του μετοχικού κεφαλαίου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η συνέχεια ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.