Greek Mafia, η μεγαλύτερη Kόζα Νόστρα του κόσμου

Προειδοποιώ. Το κείμενο είναι αυστηρώς ακατάλληλο. Και μην το ρίξει στο δούλεμα κανένας από τους ανήλικους, ότι με διάβασε με γονική συναίνεση. Απευθύνομαι, άλλωστε, στους ενηλίκους, ειδικά σ’ όσους δεν αντέχουν βαρειές και ασήκωτες αλήθειες.

Παρακάτω. Πρωτοφανές, λένε. Είναι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα, ίσως και για τα ευρωπαϊκά, αυτό με τους πυροβολισμούς που προκάλεσαν τον θάνατο έξι ατόμων στην οδό Ακροπόλεως, στη Λούτσα. Σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα την Δευτέρα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Από την αστυνομία «βλέπουν» ως πιθανότερο σενάριο, την σύγκρουση δύο εγκληματικών οργανώσεων, που έχουν ως έδρα την Τουρκία και δραστηριοποιούνται, κυρίως, στο εμπόριο ναρκωτικών. Στο κάδρο και μία δολοφονία στη Γαλλία, με θύμα έναν άνδρα που ήταν μέλος της μίας εκ των δύο ομάδων. Μετά τη δολοφονία, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες φέρονται να έφυγαν από τη Γαλλία και να ήρθαν στην Ελλάδα προκειμένου να βρουν καταφύγιο. Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο λοιπόν, οι δράστες αυτής της δολοφονίας που έγινε τότε στη Γαλλία να είναι μεταξύ των θυμάτων της χθεσινής επίθεσης και να εκτελέστηκαν από μέλη του αντίπαλου εγκληματικού δικτύου ως εκδίκηση.

Παράλληλα θεωρούν πολύ πιθανό ο Τούρκος που συνελήφθη χθες στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος να συνδέεται με την υπόθεση, και αυτό γιατί αφενός φέρεται να έκλεισε εισιτήριο μία ώρα με το μακελειό και αφετέρου γιατί στις αποσκευές του βρέθηκαν τέσσερα φυσίγγια που έχουν ίδιο διαμέτρημα με αυτό που είχαν οι κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο της ενέδρας (9mm).

Την ίδια ώρα, τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως οι έξι νεκροί στη Λούτσα φέρονται ήταν συνεργάτες του αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν.

Αλήθεια τώρα; Σαν σενάριο φανταστικής ταινίας ακούγεται. Και το χειρότερο είναι ότι βλέπουμε πως αλλάζει η ανθρωπογεωγραφία στην νύχτα, δηλαδή βλέπουμε συμμορίες από το εξωτερικό. Αυτό λένε σε συνεντεύξεις οι αναλυτές.

Και επειδή υπάρχει νυχτερινός Θεός, και επειδή διάβάζει μόνο τον Τσίπα, ακριβώς εδώ παρεμβαίνει και δίνει τη φώτιση σ’ αυτή τη κουβέντα. Για να έχουμε επαφή με την πραγματικότητα :

«Ψέμα! Καμία ξένη ποτέ μαφία δεν θα κάνει κουμάντο στην Ελλάδα, να το θυμάστε, τα κάστρα πέφτουν απο μέσα. Υπάρχει παράκρατος Ηλία. Όταν σε όλες τις χώρες υπάρχει μια Κοζά Νόστρα εκατό ατόμων, στην Ελλάδα υπάρχει δέκα εκατομμυρίων. Ειμαστε η μεγαλύτερη Κοζα Νόστρα του κόσμου.

«Ποιοι Τούρκοι και Αλβανοί και Λιβανέζοι, ρε μπαγλαμάδες ; Δεν το αντέχω. Δεν μπορώ άλλο να ακούω κουταμάρες. Γιατί όλους αυτούς, εμείς τους έχουμε φορτώσει με ψυχολογικά, χρόνια τώρα. Εμείς τους μάθαμε τη σημαίνε φατρία. Θέλεις να μάθεις για Σικελία; Έλληνες ήτανε . Για Νάπολη; Έλληνες και αυτοί. Αλ Καπονε; Αλ δηλ ο μεγάλος, Καπονε, αφεντικό. Και για την ιστορία, ο Αλ Καπονε ήτανε το σπαθόλουρο του μεγάλου Λάκι Λουτσιανο. Ο Αλ έφαγε τον Λουτσιανο και του πήρε την αρχηγία. Είπαμε τα κάστρα πέφτουν από μέσα.

Την ουσία όλη θα την βρείτε σε αυτή τη φράση : Το ελληνικό κράτος και ιδιαίτερα η αστυνομία, τα έχει χαμένα. Με όλα αυτά τα δεινά που συμβαίνουν, και δεν ξέρουμε τι άλλο μπορεί να μας βρει, αν δεν έκαναν και τώρα κάτι, τότε ο Μητσοτάκης θα έπρεπε να είχε πέσει μόνος του. Όλα είναι σχέδιασμενα, όλα γίνονται όπως πρέπει».

Διαβάστε επίσης : Στην μαφία υπάρχει μόνο το ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.