«Ειδήσεις»… από τα καφέ του Κολωνακίου για τον «Νέο» ΣΥΡΙΖΑ – «Τόπος στα Νιάτα»

Θέλεις να μάθεις τα γεγονότα ως έχουν; Θέλεις πραγματικά να είσαι στο κέντρο των αποφάσεων ; Μπορείς πολύ εύκολα να πάρεις το αυτοκίνητο σου ή αλλιώς το ΚΤΕΛ και να βρεθείς στα «καφέ» του Κολωνακίου.

Στους γνωστούς πεζόδρομους της Βουκουρεστίου, της Βαλαωρίτου, της Μηλιώνη ή/και της Τσακάλωφ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σ΄ αυτούς τους δρόμους, στα «καφέ», μπορείς να μάθεις από αξιόπιστα χείλη την αλήθεια.. από αυτούς που βλέπεις στη τηλεόρασή σου, από αυτούς που είναι μέσα στα πράγματα ή/και διαμορφώνουν τα πράγματα !

Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να κάτσεις διακριτικά δίπλα… και να «στήσεις» αυτί ! Πρόσεχε όμως μην σε καταλάβουν.. αν και πολλοί από αυτούς φωνάζουν – μιλάνε δυνατά και μπορείς να ακούς με ευκολία, είτε σε ενδιαφέρει.. είτε όχι !

Λοιπόν, από την επίσκεψη του tsipasblog.gr στα «καφέ» του Κολωνακίου και με σκοπό να μάθουμε τι συμβαίνει στη Κουμουνδούρου, κάναμε τις απαιτούμενες επισκέψεις… πάντα με διακριτικότητα !

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, έχει οργανωμένο σχέδιο για την επόμενη ημέρα, ένα σχέδιο που βασίζεται στα πρόσωπα επιλογής του Αλέξη Τσίπρα και της στενής του ομάδας – αυτής της ομάδας που εδρεύει στη Κουμουνδούρου αλλά και στην οικία του Προέδρου όποτε της ζητηθεί ότι ώρα της ζητηθεί.

Ο Αλέξης Τσίπρας – Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία

Αυτά τα πρόσωπα είναι συγκεκριμένα… και αποτελούνται από τον Γιώργο Βασιλειάδη και τον Μιχάλη Καλογήρου.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης – Aναπληρωτής Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

Πολλοί θέλουν να εντάξουν τον εαυτό τους στην ομάδα αυτή, στην ομάδα του Αλέξη Τσίπρα.. αναφέροντας δεξιά και αριστερά ότι είναι μέλος του πυρήνα της Κουμουνδούρου, αλλά λίγοι τους πιστεύουν… αυτοί που ξέρουν.. ξέρουν !

Ο Μιχάλης Καλογήρου – διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα

Ξέρετε… κάποτε μπορεί κάποιοι να ήταν συνομιλητές του Αλέξη Τσίπρα, κάποτε.. στο μακρινό παρελθόν του 2015, αλλά τώρα δεν είναι (Μην ακούτε τα ψέματα)!

Δεν είναι γιατί ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να φτιάξει την επόμενη ημέρα με νέα πρόσωπα από την κοινωνία, από την αγορά, πρόσωπα που πολλά από αυτά δεν ανήκουν στον στενό κομματικό σωλήνα του ΣΥΡΙΖΑ.  Πρόσωπα που έχει αναδείξει η κοινωνία και όχι το κόμμα !

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει «πάρει» το μήνυμα του κόσμου – των ψηφοφόρων για μια μεγάλη πολιτική αλλαγή, για μια μεγάλη πολιτική αναγέννηση, για μια μεγάλη αλλαγή προσώπων !

Ο Αλέξης Τσίπρας ξέρειη ομάδα του Αλέξη Τσίπρα είναι ικανή και ξέρει καλύτερα το πώς πρέπει και με ποιους πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία να αφυπνίσει τους ψηφοφόρους του προοδευτικού – δημοκρατικού χώρου.

Ο Αλέξης Τσίπρας, η Πόπη Τσαπανίδου και ο Μιχάλης Καλογήρου

Οι «παλιοί», οι «λίγοι»καλό είναι να σταματήσουν να βάζουν «αναχώματα» και «αγκυλώσεις» μέσω των θέσεων που κατέχουν στο κόμμα – θέσεις που πολλοί από αυτούς απέκτησαν μετά από «παρακαλετά» για να τους ψηφίσουν τα μέλη – τα παλιά μέλη του κόμματος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είναι το μόνο κόμμα στην Ελλάδα… που ο Πρόεδρος – ο Αλέξης Τσίπρας εκλέγει βουλευτές και όχι οι βουλευτές Πρωθυπουργό.

Για να το καταλάβουμε καλύτερα, αν δεν υπήρχε ο Αλέξης Τσίπρας, πολλοί/ες ουδέποτε θα είχαν καθίσει σε έδρανο της Βουλής.

Κύριοι/ες του παλιού και ξεπερασμένου ΣΥΡΙΖΑ, αφήστε τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, «αφήστε» τον Πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα να φέρει την αλλαγή που περιμένουν οι ψηφοφόροι του προοδευτικού – δημοκρατικού χώρου, «αφήστε» τον Αλέξη Τσίπρα να φέρει την νίκη που περιμένει ο κόσμος.

Κύριοι/ες του παλιού και ξεπερασμένου ΣΥΡΙΖΑ, ανοίξτε τα αυτιά σας στις τοπικές κοινωνικές και ακούστε τι λέει ο κόσμοςΘέλουμε τον Αλέξη Τσίπρα, τον πιστεύουμε, τον συμπαθούμεαλλά με ποιους θα κυβερνήσει ; Με ποια πρόσωπα ; Με τους ίδιους ; Με τους παλιούς ;

Τα άνωθεν δεν τα λένε μόνοι οι νέοι ηλικιακά, τα λένε και οι συνταξιούχοι.. οι σκεπτόμενοι συνταξιούχοι που ξέρουν ότι πλέον πρέπει να δοθεί «Τόπος στα Νιάτα»τις πολιτικές των συνομήλικών τους, τις πολιτικές των συνδικαλιστών της είδανε… και έζησαν τα αποτελέσματα τους .. τόσο οι ίδιοι όσο και τα παιδία τους.

«Τόπος στα Νιάτα»στα νέα παιδιά, στα νέα πρόσωπα με νέες λογικές .. αν θέλουμε πραγματικά την αλλαγή στη πολιτική, στη ζωή μας, στο αύριο !

Αν θέλουμε απλά να αναφερόμαστε σε αλλαγή του Κυβερνώντος κόμματος, τότε δεν κάνουμε τίποτα ! Απλά, «κοροϊδεύουμε» τους εαυτούς μας, αλλά και όλες τις νέες γενιές που ακολουθούν και κάποτε θα πρέπει να δικαιολογήσουμε τις επιλογές μας. Δικαιολογίαδεν υπάρχει πλέον ! Όλοι ξέρουμε !

Γιώργος Βασιλειάδης – Τώρα όλοι μαζί για την Πολιτική Αλλαγή

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα κάνει την αλλαγή… έχει αργήσει αλλά θα την κάνει ! Θα την κάνει μέσα από τα νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια σε κάθε Νομό της Ελλάδας. Πρόσωπα «έκπληξη», πρόσωπα «επιλογής» του ιδίου !

«Τόπος στα Νιάτα» …

Εμείς στο tsipasblog.gr απλά μεταφέραμε ότι ακούσαμε με τα αυτάκια μας.. και αμαρτία ουκ έχουμε !

  Υ.Γ(1): Οι τοπικές του ΣΥΡΙΖΑ κόβουν τις πίτες μόνοι τους, με το μέσο όρο ηλικίας να είναι άνω της συνταξιοδότησης.

 Υ.Γ(2): Οι νέοι ηλικιακά, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες αναμένουν τα νέα πρόσωπα που θα σηματοδοτήσουν την νέα ημέρα της μεγάλης παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και όχι του ΣΥΡΙΖΑ του παλιού ! 

Διαβάστε επίσης :«Ειδήσεις»… από τα καφέ του Κολωνακίου για τη Ν.Δ και τις υποκλοπές

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.