Έγινε παρεξήγηση και πρέπει να λυθεί : Η εξέλιξη που εξόργισε τον Γονίδη, αλλά καμία σχέση δεν έχει ο Πλούταρχος !

Πολλές φορές αρκεί να διαβάσεις κάτι στα γρήγορα, να μη το μεταφράσεις σωστά, και να ρίξεις την ..βόμβα. Πόσοι χωρισμοί έχουν προκύψει έτσι; Πάρα πολλοί..

Κάτι αντίστοιχο συνέβη στην «αιφνίδια αποχώρηση» του Σταμάτη Γονίδη απο το σχήμα με τον Γιάννη Πλούταρχο, που ήταν ένα σχήμα κορυφής, που είχαν συμφωνήσει να φιλοξενηθεί στο ΑΝΟΔΟΣ. Παντού παίζει η ανακοίνωση του :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

«Θα απέχω αυτό τον χειμώνα από τις πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Θεωρώ αυτονόητο ότι αυτοί που συνεργάζομαι θα έπρεπε να σέβονται την ιστορία μου. Το γεγονός ότι από επιλογή δεν ανήκω στο “lifestyle” δεν σημαίνει ότι κάποιοι μέσα από το διαδίκτυο μπορούν να με υποτιμούν και να μη με σέβονται. Ο νοών νοείτω».

Πάμε τώρα στο παρασκήνιο, που μόνο εμείς το ξέρουμε. Ο Γονίδης, κι ενώ γύριζε από την Φλώρινα, που εμφανίστηκε χθες και τα πήγε εξαιρετικά. Εντελώς τυχαία έπεσε το μάτι του σε κάποιες σελίδες στο Facebook, σελίδες που υποστηρίζουν τον Γιάννη Πλούταρχο, ωστόσο αυτός δεν έχει καμία σχέση με την διαχείριση τους. Και τα έλεγαν με διαφορετική σειρά από την επίσημη ανακοίνωση που είχε βγάλει το Άνοδος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές που μίλησαν στην ηλεκτρινή μας εφημερίδα, αυτό ακριβώς προσπαθεί να του εξηγήσει η διοίκηση του ΆΝΟΔΟΣ. Ότι δηλαδή εδώ μιλάμε για μια μεγάλη παρεξήγηση, που έχει γίνει και που πρέπει να λυθεί, γιατί είναι κρίμα να μην γίνει αυτή η συνεργασία. Για πρώτη φορά Σταμάτης Γονίδης – Γιάννης Πλούταρχος, και ειδικά σε τέτοιον χειμώνα, αμέσως θα ξεχωρίσει.

Μακάρι να το καταλάβει και στο τέλος να κολλήσει ξανά το θέμα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ