Εφορία μεγάλου πλούτου καλεί 2 επώνυμους εφοπλιστές προκειμένου να παράσχουν εξηγήσεις σχετικά με τη διακίνηση μεγάλων ποσών μέσω εμβασμάτων καθώς και αγοραπωλησίες ακινήτων!

Οι πληροφορίες είναι ασφαλείς και δεν επιδέχονται αμφισβήτηση.

Δύο μεγαλοεφοπλιστές καλούνται από τις αρμόδιες φορολογικές Αρχές προκειμένου να παράσχουν εξηγήσεις σχετικά με τη διακίνηση μεγάλων χρηματικών ποσών, εμβασμάτων από και προς το εξωτερικό καθώς και αγοραπωλησίες ακινήτων.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μετά από το άνοιγμα των τραπεζικών τους λογαριασμών φέρονται να έχουν διακινήσει ύποπτης προέλευσης ποσά τα οποία διερευνώνται αν αποτελούν προϊόν φοροδιαφυγής και ξεπλύματος.

Καλά ενημερωμένες πηγές υποστηρίζουν ότι πρόκειται για δύο μεγάλους εφοπλιστές εκ των οποίων ο ένας ενασχολείται ενεργά με το real estate (όχι δεν είναι αυτός που νομίζετε), υπό την έννοια ότι έχει αποκτήσει σπίτια και εκτάσεις σε πολλά νησιά, έχει κάνει πολλούς γάμους και δραστηριοποιήθηκε και στην Νέα Υόρκη.

Ο άλλος είναι ιδιαίτερα επώνυμος – πασίγνωστος στην Ελλάδα, με πολυσχιδή δράση και προέρχεται από παραδοσιακή εφοπλιστική – και όχι μόνο – οικογένεια, ενώ είχε ταλαιπωρηθεί και επί ΣΥΡΙΖΑ με αντίστοιχη υπόθεση!

radar.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.