Εφημερίδα Η ΓΝΩΜΗ: Μόνο «αλεξιπτωτιστής» δεν είναι ο Μπάκας

Σήμερα η εφημερίδα «Η ΓΝΩΜΗ» των Πατρών, στο οπισθόφυλλό της έχει ένα ενδιαφέρον θέμα. Το θέμα έχει ενδιαφέρον πολιτικά και δικαιώνει τον Αλέξη Τσίπρα για την προσωπική του επιλογή να «κατεβάσει» τον Θέμη Μπάκα στις βουλευτικές εκλογές στην Αχαΐα.

Διότι, από την ημέρα που μάθαμε για την υποψηφιότητα του έως και σήμερα, δεν έχει σταματήσει λεπτό να είναι παρών στα θέματα της περιοχής μας. Δεν απογοητεύει τους ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν ! Αντιθέτως, πολλοί που τον «πολέμησαν», σήμερα τάσσονται στο πλευρό του – αναγνωρίζοντας τις ικανότητες του, τη μαχητικότητα του, την ηθική του, τη δυναμική του και το όραμά του τόσο για την περιοχή μας, όσο και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης. Ήταν ο μόνος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ που είχε προτάσεις συγκεκριμένες για τη περιοχή μας… όχι αοριστίες !

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πιστέψτε με, ότι είναι πολλοί πλέον που βρίσκονται στο πλευρό του Θέμη Μπάκα, πολλοί που πιστεύουν ότι έκαναν λάθος που τον «πολέμησαν» ακούγοντας τις «σειρήνες» … τις παλιές, αυτές που ευθύνονται για την μεγάλη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ στην Αχαΐα, χάνοντας σχεδόν το 50% της δυναμικής του 2019. Τις ίδιες «σειρήνες» που κατάφεραν να «διώξουν» τον μοναδικό ηγέτη της Αριστεράς, τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Θέμης Μπάκας ήταν επιλογή του Αλέξη Τσίπρα, γι΄αυτό «πολεμήθηκε» όσο κανείς… «πολεμήθηκε» όσο και ο Αλέξης Τσίπρας … ήθελαν να πάρουν το κόμμα στα χέρια τους για να μην χάσουν τις καρεκλίτσες τους… Ας κάνουν μια βόλτα στην Αχαΐα, να «δουν» τι λέει ο κόσμος !  

Δεν ήρθε «βόλτα», όπως πολλοί έτρεξαν να αναφέρουν για να αποδυναμώσουν την υποψηφιότητά του, δεν συμμετείχε με στόχο να καταξιωθεί μέσα από την πολιτική, αλλά για να προσφέρει ! Αυτούς τους ανθρώπους θέλουμε, τους νέους με δυναμισμό, αυτοδημιούργητους και επιτυχημένους στον επαγγελματικό τους τομέα – με αναγνώριση από το σύνολο της κοινωνίας. 

Είναι ο μόνος που ασχολήθηκε με το θέμα των φοιτητικών εστιών βάζοντας πλάτη, φέρνοντας αποτελέσματα για την Αχαΐα … έχει γραφτεί σχετικό ρεπορτάζ !  Ενώ ήταν υποψήφιος.. όχι εκλεγμένος !

Όσοι τον ξέρουν προσωπικά, γνωρίζουν ότι είναι ο άνθρωπος που ότι λέει το κάνει.. είπε ότι, όποιο και αν ήταν το αποτέλεσμα των εκλογών, δεν πρόκειται να προβεί σε αυτό που «κοροϊδεύει» .. να ξεχάσει τις υποσχέσεις του στους Αχαιούς και να εξαφανιστεί ( εδώ που τα λέμε… δεν μπορεί να εξαφανιστεί.. σχεδόν κάθε μέρα είναι καλεσμένος στα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια και στα ραδιόφωνα της πρωτεύουσας).

Για να επιστρέψουμε στο σημερινό θέμα της Εφημερίδας «Η ΓΝΩΜΗ», το θέμα αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον τη δεδομένη χρονική στιγμή, διότι ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ έχει εσωκομματικές εκλογές για τον νέο/νέα αρχηγό.

Το δημοσίευμα της Εφημερίδας «Η ΓΝΩΜΗ»:

Μόνο «αλεξιπτωτιστής» δεν είναι ο Μπάκας

Η Σία Αναγνωστοπούλου φέρεται να μην είδε με καθόλου καλό μάτι την ένταξη του Θέμη Μπάκα στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ στην Αχαΐα. «Αλεξιπτωτιστή» λέγεται ότι τον ανέβαζε, «αλεξιπτωτιστή» τον κατέβαζε. Αλήθεια, πως να χαρακτηρίζει τώρα η ίδια την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη;

Πάντως, ο Θέμης Μπάκας μόνο «αλεξιπτωτιστής» απέδειξε ότι δεν είναι , καθώς εξακολουθεί να είναι παρών με αλλεπάλληλες παρεμβάσεις του στο δημόσιο διάλογο,  σε αντίθεση με άλλους συνυποψηφίους του που μετά την συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ …εξαφανίστηκαν.

Το απόκομμα από την εφημερίδα «Η ΓΝΩΜΗ»:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.