Εφιάλτης να πέσουμε στο τοπικό, μετά τα μαύρα χάλια με τον..Covid!

1.259 κρούσματα σε 24 ώρες, o Covid-19 στην Ελλάδα σήμερα, Τρίτη 27 Οκτωβρίου. Και επειδή δεν μιλάμε ακαδημαϊκά, τότε θα συμφωνήσουμε ότι έχει σημασία το αποτέλεσμα. Μπορεί όλοι να το απεύχονταν τον τετραψήφιο αριθμό θυμάτων του κορωνοϊού, όμως, ο εφιάλτης έγινε πραγματικότητα. Το πράγμα, πλέον, είναι έτσι, για τον συγκεκριμένο ύπουλο και ασταμάτητο ιό, ο οποίος για τους γνωστούς και εύλογους λόγους-καλά αυτό σηκώνει μεγάλη κουβέντα- αναγκάζει άμεσα την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, να πάρει επιπλέον μέτρα. Οι λοιμωξιολόγοι, βλέποντας να «σπάει» το φράγμα των 1.000 νέων κρουσμάτων, εισηγούνται νέα ..φάπα-ή νέες φάπες- στην εστίαση και την κυκλοφορία, ενώ ο καθηγητής και μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων, Χαράλαμπος Γώγος, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέο lockdown.

Κι αυτό σημαίνει εφιάλτης στη ζωή όλων μας, η οποίοι, την ίδια στιγμή, καλούμαστε να παραγγείλουμε και ταφόπλακα για τον εαυτό μας. Γιατί δεν θα συνεχίσουμε να ζούμε, όχι δεν θα συνεχίσουμε, εδώ που φτάσαμε αγωνιστικά με προπονητή τον Covid-19, επί 8-9 μήνες, θα πέσουμε κατηγορία. Κατηγορίες πολλές μαζί. Στο τοπικό θα φτάσουμε. Αυτό δεν χωρά αμφιβολία. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αν το αφεντικό Covid, δεν μειώσει την ταχύτητά του, τις επόμενες μέρες, σε σύγκριση με την απόδοση του σήμερα, τότε ο εφιάλτης θα είναι ζωντανός και στο ξύπνιο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.