Δεν έχουν τη λεζάντα, όμως έχουν την ουσία

Τα λέμε σχεδόν τηλεγραφικά. Όχι πολλά λόγια. Εκκλησιάζουσες είμαστε σε σύναξη μπαρμπουτιού. Ή χαρτοπαιξίας. Κουβέντες μετρημένες. Ούτε καν. Η επικοινωνία γίνεται κωδικά. Συνθηματικά.

Aristotle. Το δυνατό στέκι της πόλης του Πειραιά, 2ας Μεραρχίας 14 είναι συγκεκριμένα. Δεν είναι μόνο ο Πέτρος Ίμβριος και η Μαριάννα Παπαμακαρίου τις Δευτέρες, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος τις Τετάρτες, τα ωραία έκτακτα που προκύπτουν τις Πέμπτες. Όπως απόψε με τον Χάρη Βαρθακούρη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ένα ακόμη θέμα, που σαρώνει στην οθόνη. Είναι αυτή η τριάδα, Ρωμανός Κολυτός, Μάκης Τσώτσης και Ηλίας Γιαννικόπουλος. Και μπορεί σαν ονόματα, να μην κυκλοφορούν στο πολύ επάνω ράφι στην νυχτερινή μπάλα, όμως αυτοί έχουν την ουσία, που η ουσία μετράει στον τελικό υπολογισμό.

Κι όμως! Κάνουν πόλεμο τα Σαββάτα. Οπότε, δεν γινόταν να μην γράψουμε τίποτα. Αυτοί, λοιπόν, έχουν φτιάξει μια ωραία ομαδούλα, που ο καθένας παίζει ένα πολύ συγκεκριμένο ρόλο. Και σε κάθε παράσταση τους, μας κάνουν να περάσουμε πραγματικά καλά και να θέλουμε να ξανάπαμε. Που σίγουρα το προσέξατε, σε καλό δρόμο βρίσκονται, θα τα ξαναούμε πάλι, θα απασχολήσουν για τα καλά στο μέλλον.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.