Έχουμε συνηθίσει πλέον και δεν μας ενοχλεί! Μετά την “είδηση” για τα μηνύματα που έστειλε το εκβιαστών, από την καταδρομική σε μαγαζιά της Πάτρας, πάλι μας αντέγραψαν!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ, και τα μυαλά στα κάγκελα. Φοβερά πράγματα. Πέφτει χοντρό γέλιο με το παιχνίδι της δημοσιογραφικής επιβίωσης, που έχουν αναλωθεί πολλοί συνάδελφοι, που πιέζονται, εξαιτίας ότι τρέχουν οι εξελίξεις, αλλά αυτοί δεν τρέχουν.

Το χειρότερο όλων, ειδικά σε κάποια site που το παίζουν ότι είναι οι πρωταθλητές, είναι ότι δεν ανέχονται ότι εδώ στο tsipasblog.gr, δεν μένουμε μόνο στην είδηση, τι έγινε. Όχι, πάμε στην ανάλυση της, στο γιατί έγινε. Που αυτοί πάνε μερικά 24ωρα αργότερα, αφού πρώτα βέβαια παίρνουν την μυρωδιά από εμάς. Έχουμε συνηθίσει πλέον και δεν μας ενοχλεί. Γίνεται συνέχεια από ιστοσελίδες, ημερήσιες εφημερίδες και περιοδικά. Για μια ακόμη φορά είχαμε το ίδιο φαινόμενο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Χθες την Δευτέρα, 29 Αυγούστου , όπως φαίνεται και από το σχετικό Link, δεν αναφερθήκαμε πρώτοι στην καταδρομική από το τμήμα εκβιαστών της Αθήνας στην Πάτρα, υπό άκρα μυστικότητα. Πρώτοι αναφερθήκαμε στα ξεκάθαρα πράγματα. Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται. Στην πραγματικότητα των μηνυμάτων που εστάλησαν. Την επόμενη μέρα, δηλαδή σήμερα, αρκετά είναι τα τοπικά ΜΜΕ, που το έκαναν δικό τους ρεπορτάζ.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.