«Δεν έχουμε καμία σχέση με τον Άγγελο Γιαννακόπουλο» λένε τα “Bread Factory”

Το Bread Factory, η γνωστή αλυσίδα με καφέ προϊόντα φούρνου, ζαχαροπλαστικής κλπ, και η οποία πηγαίνει «σφαίρα», έβγαλε ανακοίνωση. Με την οποία καθιστά σαφές πως δεν ανήκει στον κύκλο συμφερόντων του επιχειρηματία Άγγελου Γιαννακόπουλου. Μεταξύ άλλων, και αυτό, γράφτηκε με σαφή αιχμηρό τρόπο, από τον δημοσιογράφο Άρη Σπίνο, στο blog του. Και άρα, αυτό διαψεύδει.

“Την 21-05-2022, συντάξατε και δημοσιεύσατε στο https://edolio5.blogspot.com ενυπόγραφο κείμενο, αναφέροντας, προφανώς από εσφαλμένη πληροφόρηση, ότι οι επιχειρήσεις-καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, που φέρουν το σήμα Bread Factory είναι συμφερόντων του κ. Άγγελου Γιαννακόπουλου.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας σας δηλώνω ρητά ότι τα καταστήματα, που φέρουν το σήμα και τα διακριτικά γνωρίσματα Bread Factory δεν είχαν, ούτε έχουν οποιαδήποτε σχέση, με οποιαδήποτε μορφή, με τον κ. Άγγελο Γιαννακόπουλο.

Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας σε θέματα αντικειμενικής πληροφόρησης και δημοσιογραφικής δεοντολογίας, παρακαλούμε για την εντός ευλόγου χρόνου αποκατάσταση της αληθούς κατάστασης.

Για τα Bread Factory

Πετρόπουλος Ηλίας”

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.