Η Ε.Υ.Π. ανέλαβε την υπόθεση με τους πυροβολισμούς εναντίον των 2 Κούρδων που ήταν αδέλφια, στο Πασαλιμάνι! Ζούσαν τους τελευταίους 6 μήνες στην χώρα μας κάνοντας πολυτελή ζωή! “Συμβόλαιο θανάτου” με αφετηρία την Τουρκία βλέπουν οι αρχές

Οι δύο Τούρκοι υπήκοοι, κουρδικής καταγωγής που το βράδυ της Κυριακής δέχθηκαν τα πυρά αγνώστων ενώ κάθονταν σε πεζούλι στην Ακτή Μουτσοπούλου, στο Πασαλιμάνι είχαν ζητήσει πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα.

Η ασφάλεια Πειραιά ερευνά την υπόθεση και προσπαθεί να διαλευκάνει αν τα δύο αδέλφια είχαν υποστεί κάποιας μορφής δίωξη στην Τουρκία. Όπως πληροφορηθήκαμε, στην Ελλάδα έφτασαν πριν έξι μήνες, ενώ στην Τουρκία ήταν επιχειρηματίες με μεγάλη οικονομική άνεση.

Οι πυροβολισμοί προήλθαν από άγνωστο που σταμάτησε μπροστά τους ενώ επέβαινε σε μοτοσικλέτα. Στις έρευνες έχει εμπλακεί και η ΕΥΠ, ενώ οι ίδιοι φαίνονται φειδωλοί στις καταθέσεις τους και το μόνο που λένε είναι ότι δεν περνούσαν καλά στη χώρα τους. Σύμφωνα με μαρτυρίες ζούσαν άνετη ζωή στην Ελλάδα και διέμεναν σε πολυτελές διαμέρισμα στην περιοχή του Πειραιά. Η ασφάλεια θεωρεί ότι το συμβόλαιο θανάτου που κάποιος προσπάθησε να εκτελέσει σε βάρος τους ήταν υπογεγραμμένο… από την Τουρκία. 

-edolio5

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.