Η δυστυχία που λέγεται “Παναχαΐκή”

Η δυστυχία που λέγεται "Παναχαΐκή''

Το “καφενείο” Παναχαΐκή. Αυτό είδαμε στην Άρτα, όχι μια ομάδα σοβαρή, συμπαθητική, οργανωμένη, προετοιμασμένη. Και με φιλοδοξίες. Μια Παναχαΐκή γνωστή, πασίγνωστη, από τα παλιά. Που έτσι όπως παρουσιάστηκε απέναντι σε κάποια ΑΕ Καραϊσκάκη, δυστυχώς δικαιώνει τους χρόνιους και… συνεπείς εχθρούς της Παναχαΐκής. Εκείνους που περιμένουν με την παραμικρή ευκαιρία για να βγάλουν το δηλητήριο τους.

Κι όμως, η αγωνία των φιλάθλων είναι άλλη. Και όχι στο ότι η Παναχαΐκή ήταν και πάλι μέτρια, ακίνδυνη επιθετικά και έχασε (2-0) δίκαια στην Άρτα από τον Καραϊσκάκη. Το μυαλό τους, ήταν που ήταν άλλου, μετά την ανακοίνωση του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ Σάκη Καλογερόπουλου, ότι δεν μπορεί άλλο μόνος του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σαν να μην έφτανε αυτό, η αγωνία τους μεγαλώνει ακόμα περισσότερο, αφού τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν έντονες φήμες πως είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να υπάρξουν μαζικές παραιτήσεις ανθρώπων της ομάδας. Λόγω διαφωνιών με τον Καλογερόπουλο είναι η αιτία.

Είναι σε χοντρό λούκι η Παναχαΐκή, που πλέον κινδυνεύει να εξελιχθεί στην Νο 1 γραφικότητα της ποδοσφαιρικής μας πραγματικότητας.

Διαβάστε ακόμα: Η Παναχαΐκή έχασε ή το Καραϊσκάκη νίκησε ;

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.