Είναι δύσκολη η περίπτωση της

Μια γυναίκα, στη Θεσσαλονίκη, έχει καταφέρει να κεντρίσει τα βλέμματα πολλών, πάρα πολλών. Όλων! Από κανάλια- ΜΜΕ, μέχρι Ρώσους ολιγάρχες και κόμματα πολιτικά. Που την θέλουν στο πλευρό τους, να την πάρουν … μεταγραφή. Γιατί ξέρουν ότι έχει μεγάλη απήχηση, ένταση, σημασία, πέραση, ότι κάνει γκελ στον κόσμο. Και τον κάνει το γκελ στον κόσμο, γιατί δεν είναι μόνο όμορφη και εντυπωσιακή εξωτερικά, είναι και εσωτερικά χαρτί δυνατό.

Αυτό πράγματι το κατάφερε η Έλενα Κωνσταντινίδου, με την πορεία, της συνεργασίες και της δυνατές της γνωριμίες. Μ’ όλα αυτά τα απίθανα, φωτιές, που δεν σβήνουν και ” εξαγριώνουν” τον κόσμο, υπάρχει και αυτή, που τον …ενώνει. Και για κόμματα πολιτικά, να την πάρουν … μεταγραφή, είπα, αλλά η περίπτωση της είναι δύσκολη. Γιατί η Έλενα, που έχει παίξει από μεγάλα παιχνίδια και έχει σημειώσει πορεία πρωταθλητισμού, δεν μασάει από λόγια ωραία και του αέρα. Στις δουλειές της είναι πολύ σκληρός διαπραγματευτής και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.