Η «δυσφήμιση για την Ρόδο», που βγάζει… μάτι!

-Ρόδος: Τελεσίγραφο για τις παράνομες ξαπλώστρες (kathimerini.gr)

-Στο Αυτόφωρο ο εκπρόσωπος του beach bar Santa Marina στη Ρόδο (Tourismtoday.gr)

…διά χειρός Hλία Τσίπα

-Ρόδος: Λουκέτο στο beach bar στην Αγία Μαρίνα (bankingnews)

-Ρόδος: «Λουκέτο» στο beach bar Santa Marina (neolaia.gr)

-Ρόδος: Μπαίνει “λουκέτο” στο beach bar με τις ξαπλώστρες μέσα στη θάλασσα (parapolitika.gr)

-Θρασύτατοι οι τοπικοί κοτζαμπάσηδες στη Ρόδο (zougla.gr)

Δημοσιεύματα, που πριν ένα μήνα, ανέβηκαν στα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα site ενημέρωσης στην Ελλάδα και τι αποτελούν ; Δυσφήμιση της Ρόδου. Τι άλλο; Δεν έχει  ξαναγίνει τέτοια δυσφήμιση. Η δυσφήμιση είναι μοναδική. Αξεπέραστη ίσως. Πιάνεις το κινητό στα χέρια σου και βγαίνει μπροστά σου. Και δυστυχώς δείχνει πως στη νησί των Ιπποτών, οι νόμοι του κράτους δεν έχουν μάλλον καμία αξία ή… εκεί έχουν τους δικούς τους νόμους. Τόσο μπροστά την είχαν πάει τη δουλειά κάποιοι. Ξαπλώστρες μέσα στο νερό, όπου οι σερβιτόροι πήγαιναν κανονικά παραγγελίες. Είμαστε στην Ευρώπη και είναι λες και ζούμε σε τριτοκοσμική χώρα. Αυτή είναι η αλήθεια.

Και εκεί που πήγε να ξεχαστεί το θέμα, επανήλθε το μεγαλείο της προκλητικότητας. Μαζί και ο πανελλαδικός διασυρμός: 

-Συνελήφθη ιδιοκτήτης beach bar στη Ρόδο – Εξύβρισε και απείλησε αστυνομικούς που του βεβαίωσαν παράβαση για ηχορύπανση (protothema.gr)

-Συνελήφθη ιδιοκτήτης beach bar στη Ρόδο – Εξύβρισε και απείλησε αστυνομικούς που του βεβαίωσαν παράβαση για ηχορύπανση (karfitsa.gr)

-Ρόδος: Συνελήφθη ιδιοκτήτης beach bar – Απείλησε αστυνομικούς που πήγαν για έλεγχο στην επιχείρησή του (enikos.gr)

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας :

Στις 27 Ιουλίου 2024 και ώρα 01:10, ένας επιχειρηματίας, γνωστός για τις προκλητικές του συμπεριφορές στα καταστήματα – beach bar –  που διατηρεί, προκάλεσε περιστατικό χυδαίας αντιμετώπισης των Αρχών στη Ρόδο.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου ηχορύπανσης από την αστυνομία, ο εν λόγω επιχειρηματίας φέρεται να εξύβρισε και να απείλησε έναν αστυνομικό.

Όταν οι αστυνομικοί αντέδρασαν και επιχείρησαν να τον συλλάβουν, εκείνος προσπάθησε να διαφύγει με μία βέσπα, αλλά τελικά συνελήφθη μετά από καταδίωξη και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα.

Ο εν λόγω επιχειρηματίας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για παρανομίες και παρατυπίες σε παραθαλάσσιες επιχειρήσεις του, ενώ είχε συγκρουστεί έντονα και με την δημοτική Αρχή, λόγω της επιβολής λουκέτου σε κατάστημά του, εξαιτίας αυθαιρέτων κατασκευών που είχαν εντοπιστεί κατά τη διάρκεια ελέγχων για την τήρηση της νομιμότητας στις παραλίες της Ρόδου.   

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.