Δύο mega villas στο Γλυφάδι Μυκόνου και μια δυναμική συνεργασία

Η εταιρεία Florios Group παρουσιάζει δύο νέες βίλες στην παραλία Γλυφάδι της Μυκόνου, οι οποίες εντυπωσιάζουν με την αρχιτεκτονική και την αίσθηση κομψότητας που αποπνέουν, ενώ παράλληλα προσφέρουν μια μοναδική θέα στο Αιγαίο.

Η εταιρεία Florios Group ένωσε τις δυνάμεις της με τη Fidirikos Group και δημιούργησαν την «FLF Group», η οποία παρουσιάζει την επιτομή της πολυτέλειας και της luxury κατασκευής στο μοναδικό αυτό project, το οποίο τοποθετείται στην περιοχή Γλυφάδι της Μυκόνου. Ουσιαστικά πρόκειται για δύο mega villas, που έρχονται να ταράξουν κατά κάποιο τρόπο τα νερά της Μυκόνου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αρχιτεκτονική και θέα που μαγεύουν

Την αρχιτεκτονική των δύο κατοικιών έχει αναλάβει o κορυφαίος Έλληνας αρχιτέκτονας, Θανάσης Κυρατσούς και η ομάδα του. Μολονότι το συγκεκριμένο project δεν βασίζεται στην κλασική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, προσπαθεί να αναμείξει την παράδοση με τη μοντέρνα αισθητική, κάτι που καταφέρνει. Το σκεπτικό πίσω από τη δημιουργία είναι οι κατοικίες να εκπληρώνουν και να καλύπτουν τις ανάγκες ιδιαίτερων πελατών, όπως μιας βασιλικής οικογένειας ή ενός μεγιστάνα.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό ακίνητο, το οποίο προσφέρει μια σύγχρονη και πολυτελή διαμονή σε μια πιο ήσυχη, αλλά πανέμορφη γωνιά του νησιού. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν και να απολαύσουν την ανεμπόδιστη θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, καθώς οι δύο βίλες είναι χτισμένες σε υπερηψωμένο, προνομιακό σημείο.

Εντυπωσιακοί χώροι

Οι βίλλες είναι χτισμένες σε μια έκταση 22 και πλέον στρεμμάτων, η οποία είναι χωρισμένη σε δυο οικόπεδα, δεκατριών και εννιά στρεμμάτων αντίστοιχα. Επομένως, ο χώρος ήταν αρκετός ώστε να «φιλοξενήσει» δύο υπερπολυτελείς βασιλικές μονοκατοικίες 800τ.μ. και 600τ.μ. αντίστοιχα.

Οι εξωτερικοί χώροι κερδίζουν πραγματικά τις εντυπώσεις, μιας και η κάθε μονοκατοικία μοιάζει με παλάτι. Την παράσταση, ωστόσο, κλέβει η τεραστίων διαστάσεων πισίνα της κάθε βίλας και το καθιστικό με τις αναπαυτικές ξαπλώστρες περιμετρικά, που εγγυώνται μια υπέρχοχη και υπερπολυτελή διαμονή για τους επισκέπτες τους. Οι εσωτερικοί χώροι είναι ευρύχωροι και με αύθονα ανοίγματα, ώστε να υπάρχει φυσικός φωτισμός, ενώ το στοιχείο της πέτρας ξεπηδά ευχάριστα από διάφορα σημεία. Οι εικόνες, άλλωστε, μιλούν από μόνες τους και σε εμπνέουν να γράψεις χιλιάδες λέξεις…

-mykonospost.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.