Δύο χρόνια Barrique Port

Βεβαίως είναι δύο χρονών πια το Barrique Port. Ένα μαγαζί δια χειρός Δημήτρη Μεσούλα και του σεφ θανάση Φλιατουρα, στην καρδιά του Πειραιά. Λες και το είχες κάνει παραγγελιά. Πριν έρθει, η συγκεκριμένη περιοχή, δεν φημιζόταν και ιδιαίτερα για τις μοσχαρίσιες μπριζόλες Αργεντινής, Ουρουγουάης και Αμερικής, αλλά και τα χοιρινά από ελληνικές βιολογικές φάρμες, ψημένα σε κλειστού τύπου φούρνο Mibrassa. Πλέον φημίζεται, όμως.. Αυτό μετράει.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Σε μια ατμοσφαιρική και σικάτη σάλτα, που λειτουργεί με κάρβουνα και ελεγχόμενη ροή αέρα, θα βρεις απίστευτες γεύσεις. Κλασικοί κρεατοφαγικοί μεζέδες συναντιούνται με μεγαλειώδεις κοπές, κρέατα ωρίμασης και πρώτης τάξης μεζέδες, συνοδεία 200 και πλέον ετικετών κρασιού από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και εσωτερικός χώρος

Τι άλλο ; Πολύ καλό σέρβις εξυπηρέτηση, ευγένεια ποσότητα, εύγε σας σε όλα. Ο συνδυασμός του είναι μοναδικός.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "R BARRIQUE PORT"

Και επειδή τα χρόνια κυλάνε σαν το νερό, το Barrique Port, που έδωσε άλλη διάσταση στο Πειραιά, έγινε 2 ετών. Το οποία θα το γιορτάσει απόψε, μέσα από μια βραδιά, με ethnic soul και άλλα, θα είναι όλα μαγευτικά. Γίνε συμμέτοχος στην χαρά του, 2ης μεραρχίας 14 και Φιλωνος 66.

Μπορεί να είναι εικόνα σαμπάνια και κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.