Βεβαίως είναι δύο χρονών πια το Barrique Port. Ένα μαγαζί δια χειρός Δημήτρη Μεσούλα και του σεφ θανάση Φλιατουρα, στην καρδιά του Πειραιά. Λες και το είχες κάνει παραγγελιά. Πριν έρθει, η συγκεκριμένη περιοχή, δεν φημιζόταν και ιδιαίτερα για τις μοσχαρίσιες μπριζόλες Αργεντινής, Ουρουγουάης και Αμερικής, αλλά και τα χοιρινά από ελληνικές βιολογικές φάρμες, ψημένα σε κλειστού τύπου φούρνο Mibrassa. Πλέον φημίζεται, όμως.. Αυτό μετράει.
Σε μια ατμοσφαιρική και σικάτη σάλτα, που λειτουργεί με κάρβουνα και ελεγχόμενη ροή αέρα, θα βρεις απίστευτες γεύσεις. Κλασικοί κρεατοφαγικοί μεζέδες συναντιούνται με μεγαλειώδεις κοπές, κρέατα ωρίμασης και πρώτης τάξης μεζέδες, συνοδεία 200 και πλέον ετικετών κρασιού από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα.
Τι άλλο ; Πολύ καλό σέρβις εξυπηρέτηση, ευγένεια ποσότητα, εύγε σας σε όλα. Ο συνδυασμός του είναι μοναδικός.
Και επειδή τα χρόνια κυλάνε σαν το νερό, το Barrique Port, που έδωσε άλλη διάσταση στο Πειραιά, έγινε 2 ετών. Το οποία θα το γιορτάσει απόψε, μέσα από μια βραδιά, με ethnic soul και άλλα, θα είναι όλα μαγευτικά. Γίνε συμμέτοχος στην χαρά του, 2ης μεραρχίας 14 και Φιλωνος 66.