Δυνατή κίνηση Τσακ με Σαμπάνη..Ο Μπερτάκης, που έχει το «know-how»…Και Μούτσος-Μωράκης τις ομάδες

Παλιός φίλος του Γιώργου Σαμπάνη, που σκαμπάζει πολύ από νύχτα, ναι, σκαμπάζει πολύ. Διαβάζοντας στο Τσίπας Μπλοκ, πως έφυγε από το Ματσίκα (Έναστρον). Και στην επόμενη μέρα, αυτής της καυτής και εντελώς εκτός προγράμματος εξέλιξης, έχει δεχτεί μια σούπερ, πολύ σούπερ πρόταση, από τον Γιάννη Τσακουμάκο..μεταφέρω τα λόγια του:

“Κίνηση ματ από Τσακ. Μεγάλη κίνηση. Βεβαίως. Του έλειπε ένας τέτοιος καλλιτέχνης. Που αν τον βάλει στο Estate, ή στον άλλον χώρο, που πρόκειται για τον πρώην κινηματογράφο Embassy στην Πατριάρχου Ιωακείμ και αναμένεται να κάνει αίσθηση. Και του χτίσει και μια ομάδα γύρω του, θα τον έχει για 5 χρόνια. Και είναι και σχετικά φθηνός, σε σχέση με τα άλλα μεγάλα ονόματα”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο ίδιος φίλος, που τον έχει κατατάξει η πιάτσα, στους «σοφούς». Αλίμονο, αυτόν να μην τον πεις «σοφό!». Ότι δεν τον χρειαζόμαστε, ότι δεν δικαιώθηκε μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Όταν πριν από πολύ καιρό, τον άκουγα να λέει, : “Ασυζητητί. Του Σαμπάνη, δεν του πάνε τα μεγάλα και τα βαριά μαγαζιά. Αυτός είναι πιο showman και πιο κλαμπίστικος. Συνεχίζω να λέω τα πράγματα με το όνομα τους. Από τους επιχειρηματίες, σε φτιάχνει ο Μπερτάκης, που έχει το «know-how». Τι θα πει «know-how» ; Η τεχνογνωσία, το ξέρω πως, αλλά το σύγχρονο. Αλλιώς η ομάδα, που την έχει ο Μούτσος και ο Μωράκης”.

Στη φώτο, ο τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.