Η δύναμη της ψυχολογίας

Αυτή είναι μια αλήθεια, που είναι γνωστή από την αρχαιότατα. Στην αρχή το πράμα παρουσιάζει δυσκολίες, φαίνεται απροσπέλαστο βουνό, στη συνέχεια βγαίνει στο δρόμο και τρέχει. Αρκεί ένα τσαφ, για να αντιστραφεί όλο το έργο. Η ψυχολογία είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, όχι απλά σοβαρή, φαίνεται καθαρά και στην περίπτωση της Παναχαϊκής.

Τι συζητάμε; Γιώτης Τσαλουχίδης, το νέο “αφεντικό” στο ποδοσφαιρικό τμήμα! Δεν γινόταν να μην συζητηθεί. Η δύναμη της θετικής ψυχολογίας. Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής, μεταξύ άλλων του Ολυμπιακού, έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Πέτρο Σταθάκη και κατεβαίνει άμεσα στην Πάτρα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ποιος άλλος είναι που συζητιέται; Ο προπονητής που βρίσκεται αυτή τη στιγμή κοντά στην Παναχαϊκή, είναι ο Κώστας Γεωργιάδης. Ο νεαρός τεχνικός κάτοχος διπλώματος UEFA PRO με θητεία μεταξύ άλλων σε Ηρακλή και Βέροια, είναι αυτός που έχει μπει σε περίοπτη θέση στις επιλογές Σταθάκη και μάλιστα δεν αποκλείεται να προχωρήσουν άμεσα σε συμφωνία οι δύο πλευρές.

Ο Παναχαικιωτης που έχει μάτι και βλέπει, αισθάνεται πως κάτι καλό πάει να γίνει. Να δώσει το Tsipas Blog την πληροφορία, πως στο ίδιο mood είναι και οι Αμερικανοί επενδυτές, οι οποίοι δείχνουν διάθεση να συνεχίσουν να προσφέρουν βοήθεια. Άλλη πληροφορία, σημαντική και αυτή. Υπάρχουν χορηγίες, έτοιμες να μπουν, εφόσον τα πράγματα συνεχίσουν σε αυτό το δρόμο…

Διαβάστε επίσης : Πλήρης επιβεβαίωση του tsipasblog! Η πρόταση του “πεισματάρη” Δημήτρη Δρόσου, να γυρίσει στην Παναχαϊκή, που δεν έγινε δεκτή από τον Σταθάκη, γιατί πρόλαβε να βρει την βοήθεια από αλλού

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.