Δρόσος : Που το πάει με τα οικονομικά του “μαγαζιού”, τον Κατσουράνη και φέροντας τον Χαλκιά;

Εντάξει τώρα ξύπνησαν όλοι ! Όταν λέγαμε και γράφαμε πληρώνει ο Δημήτρης Δρόσος από τη πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στην Πάτρα, μας την έπεφταν. Τύπος στην Ελλάδα είναι είδος εν ανυπαρξία αν θέλεις να κάνεις σωστά την δουλειά σου -γιατί τότε θα πεινάσεις…- και τώρα όλοι ανακάλυψαν την Αμερική…!

Η Παναχαΐκή δεν θυμίζει πια καράβι ακυβέρνητο και το παίρνεις χαμπάρι χωρίς να είσαι κολλητός του Δρόσου.. Και δικαιολογήσαμε την άποψη μας αυτή, υποστηρίζοντας ότι “Αν θέλει μία ΠΑΕ να συμπεριληφθεί στους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου, να αρπάξει από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, ακόμα και από τους χορηγούς, πρώτα θα τα σπρώξει. Να κάνει επενδύσεις, όπως το λένε στη γλώσσα της οικονομίας”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν το λέω τώρα, διατάζοντας την είδηση πως η Παναχαΐκή θα προσφέρει πλήρη οικονομική στήριξη στον Μιτσάκο. Στον νεαρό ποδοσφαιριστή της ομάδας που τραυματίστηκε και έχει υποβληθεί σε δυο εγχειρήσεις στο νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ». Η Παναχαΐκή σήμερα είναι μια υγιής ομάδα. Αύριο δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι. Αλλά αν γίνει αυτό και ο Δρόσος την δει αλλιώς, ζώντας σε μια… νιρβάνα για το καλό και καλά της ομάδας και παραβλέπει τα πάντα, το “tsipas-blog” σε καμία περίπτωση δεν θα κουκουλώσει τα πράματα και δεν θα “κοροϊδεύει” τον κόσμο ότι όλα πάνε καλά! Να το ξέρετε αυτό. Επίσης, είναι σίγουρο πως η εικόνα αποστροφής που ενδεχόμενα να έχει το αγαπημένο τους σύνολο το επόμενο διάστημα, θα φέρει και πάλι λαϊκά δικαστήρια… Και επειδή μιλάμε για Παναχαΐκή θα έχουμε και… κορνέδες Παναχαΐκής Συμμαχίας ημερών και καλά…Τώρα, που το πάει ο Δρόσος με την πρόσληψη του Χαλιά στην θέση του τεχνικού διευθυντή; Δεν είναι εύκολο να δώσει κανείς την απάντηση. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι γνωρίζει καλά, πολύ καλά, τι θέλει. Και τι κάνει. Αν, λοιπόν, ο Δρόσος εκτιμά ότι θα του αποδώσει κέρδος η κίνηση αυτή , γιατί να μην έχει αυτόν το «σχεδιασμό»;Πάντως, σε όσους λένε ότι ο Δρόσος προσέλαβε τον Χαλκιά μονό και μόνο για πικάρει τον Κατσουράνη, απλά, είναι για γέλια. Όταν αποφασίσεις να ξεκινήσεις μια “βαρβάτη” δουλειά και για να την υποστηρίξεις πρέπει να βάλεις (κάθε μήνα) ένα κάρο λεφτά, εκεί σταματά η πλάκα κι ο χαβαλές. Δεν κινείσαι με γνώμονα το πως θα ενοχληθεί ή θα οργιστεί ο προκάτοχος σου, αλλά πως θα τα βγάλει πέρα το μαγαζί. Έχω επανειλημμένα τονίσει πως τέχνη είναι το ποδόσφαιρο, όμως και μπίζνες. Θέαμα κι αυτό που για να βγάζει τα λεφτά του, δεν φθάνει μονάχα ο οπαδισμός. Η αγάπη για την ομαδάρα μας. Επομένως, μιλάμε για επιχείρηση που αν δεν παρουσιάζει κέρδη θα μείνουν άδεια τα στομάχια των ποδοσφαιριστών και των άλλων εργαζομένων στην ομάδα. Και για να μη μπαίνει μέσα το μαγαζί θα χρειαστεί να γεμίζει το γήπεδο. Αδειάζει το γήπεδο, ο κόσμος απομακρύνεται από την ομάδα, όταν το προϊόν είναι σκάρτο, είναι θέαμα που σε διώχνει.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.