Δουλεύει, προοδεύει και φτάνει μέχρι το Ισραήλ

Στη νύχτα, δεν αρκεί μόνο να έχεις … όνειρα. Μοιάζει φαιδρό, μια σκέτη γραφικότητα, να πει κανείς π.χ. ότι ένας τραγουδιστής, που ξεκινάει τώρα, έχει… όνειρο να σηκώσει την κούπα. Και ότι θα τα καταφέρει, γιατί απλά έχει το όνειρο και ότι ίσως να του κάτσει η τράπουλα. Δεν αποκλείω την έκπληξη, ναι. Αλλά πρέπει να προηγηθεί ο στόχος, ναι. Να γίνει καλύτερος ο τραγουδιστής, ναι. Να διακριθεί σε ανώτερο επίπεδο, ναι. Να κερδίσει περισσότερα λεφτά, ναι.

Ο Σωτήρης Εσκομπάρ είναι μια τέτοια περίπτωση καλλιτέχνη, που στηρίζει τα όνειρα του στο ότι συνεχώς δουλεύει. Στην επιμονή του, να μην τα παρατάει με την πρώτη δυσκολία. Ειδικά σήμερα στην μουσική και νυχτερινή βιομηχανία, που το κύκλωμα είναι πολύ κλειστό και τα πάντα είναι θέμα γνωριμιών.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όμως, δουλεύει, προοδεύει, και «φωνάζει» για ενδεχομένη μεταγραφή από κάποια από τις δυνατές ομάδες Έβγαλε ένα καινούργιο κομμάτι, που λέγεται Madonna και έχει πάρει σε ένα μισή μήνα, 200.000 views. Και παράλληλα αυτή τη στιγμή, είναι στο Ισραήλ, κάνει εμφανίσεις με εκεί, και πάρει πάρα πολύ καλά.

Τα λέμε όλα; Τα λέμε. Έχει και τις γνωριμίες του Φαινόμενου – κατά κόσμον Χρήστος Αναστασίου- επιχειρηματίας στις μεταφορές Γερμανία, αλλά με μεγάλη δικτύωση και επιρροές στη νύχτα. Περνάει και τον σέβονται όλοι οι μεγάλοι τον λόγο του.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.