Disinformation ότι ο Αυστραλός “φαλίρισε”!

Disinformation ότι ο Αυστραλός "έπεσε"

Είναι ολοφάνερο ότι το όνομα του “Αυστραλού” έπαιξε Disinformation. Τι σημαίνει Disinformation; Σε ελεύθερη μετάφραση η παραπληροφόρηση. Η παραπλάνηση. Που συνήθως γίνεται με μία ψεύτικη πληροφορία. Με τη μεθοδευμένη διασπορά είδησης σικέ, και τη σκοπιμότητα να «πλήξει» πρόσωπο με πρεστίζ και επιρροή. Μέχρι τη μέρα που θα απομυθοποιηθεί από τους λατρευτές του.

Αναφέρομαι στο «παιχνίδι» Disinformation, για τον Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία, Θέμη Καλαθά, ο οποίος για μία – δύο βδομάδες, όχι περισσότερο, πέρυσι το χειμώνα, είχε κρατήσει σε αγωνία και αναμμένα κάρβουνα τους φιλάθλους της Παναχαΐκής, καθώς είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την εξαγορά της ομάδας, αλλά τελικά γνωστοποίησε ότι δεν θα εμπλακεί στην ΠΑΕ και αμέσως μετά προσχώρησε σε γενναιόδωρη παροχή χορηγίας στον Ναυπακτιακό Αστέρα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διότι, λένε υποψιάζονται πως φαλίρισε η κατασκευαστική εταιρία του στην Αυστραλία. Εξού και ο λόγος που έπεσε το σαιτ του, καθώς επίσης και που φέτος δεν προβλέπεται να έρθει Ελλάδα για καλοκαίρι. Έτσι, λένε οι Καλοπροαίρετοι Θεατρίνοι.

Ελάτε, ας είμαστε σοβαροί. Σαφώς και δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Σαφώς και παραμένει «χοντροφορτομένος», με τη μόνη διαφορά ότι άλλαξε επαγγελματικό προσανατολισμό. Από τα σίδερα πήγε στην οικοδόμηση ουρανοξυστών, γιατί εδώ η αποκομιδή κέρδους είναι πολύ-πολύ μεγαλύτερη.

Κατά τα άλλα, ο τύπος που δαπάνησε 300 χιλιάρικα σε λιγότερο από μήνα στα μπουζούκια της Αθήνας, έχει μείνει στο δρόμο. Καλό το παραμύθι, αλλά δεν έχει δράκο. Και για να πειστούν οι σύγχρονοι άπιστοι Θωμάδες, Χριστούγεννα να τον περιμένετε Ελλάδα. ΤΣΙΠΑΣ μιλάει.

Υ.Γ Στο πάνω στιγμιότυπο, διακρίνεται με τον Θέμη Αδαμαντίδη, για τον οποίον, κατά την περσινή χειμερινή περίοδο σε νυχτερινό κέντρο της Λεωφόρου Συγγρού, χάλασε 137 χιλιάδες ευρώ. Ενώ, μια βδομάδα νωρίτερα, για άλλον τραγουδιστή αυτή τη φορά, είχε…σκορπίσει 111 χιλ.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.