Δήμου μόνο τότε

Δήμου μόνο τότε

Όπως σας πληροφόρησα, ο Σπύρος Δήμου φοράει παλάσκες, ζώνεται καριοφίλια και με το κράνος στο κεφάλι ετοιμάζεται για ανακάλυψη νέων κόσμων και κατάκτηση νέων εδαφών μέσω της εταιρείας του. Της WESTENERGY.

Εξετάζει, σύμφωνα με το tsipas blog, επέκταση της συνεργασίας του με τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ (ΕΛΠΕ) και συμφωνίες συνεργασίας σε Αττική και Ηλεία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτή η απόφαση του πρώην «αφεντικού» του Διαγόρα Βραχνεΐκων, που έκανε αίσθηση στην αγορά, δεν έχει, ούτε και πρόκειται να έχει με το σωματείο.

Με τον Δήμου μεγαλομέτοχο ο νεοφώτιστος στη Γ’ Εθνική Διαγόρας ένιωθε ασφάλεια, σιγουριά και προστασία, αλλά γι’ αυτόν η σχέση του με την ομάδα, κατά πάσα πιθανότητα, και γενικότερα με το ποδόσφαιρο, αποτελεί παρελθόν. Μόνον.

Δικαιολογημένα, κατά κάποιο τρόπο, η στάση του Δήμου. Είναι επιχειρηματίας, ναι ή, όχι; Γιατί αυτός και όποιος άλλος ..πακετοφόρος να μοιράζει λεφτά σε μια ..πεθαμένη αγορά. Η δουλειά του είναι να ασχολείται με τα πετρέλαια.

Πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα για να ξαναμπεί ο πετρελαιάς Δήμου στο ποδόσφαιρο. Μόνο αν σοβαρευθούμε. Μόνο αν φτιάξουμε το ποδόσφαιρο, όση δύναμη διαθέτουμε να τη χρησιμοποιήσουμε στη δημιουργία ενός άλλου κλίματος κι όχι σε πράξεις εγκληματικές. Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη μία άλλη δημόσια εικόνα, όχι εκείνη που “υπηρετούν” οι παραδοσιακοί και οι τελευταίας φουρνιάς παράγοντες”.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.