Δημήτρης Μουστάκας : Από το καθαρισμό κτηρίων, στο Ten-Ten και στις φήμες που έβαλε φωτιά το Τσίπας Μπλοκ (που έμειναν φήμες, εντέλει).. Όμως έγινε ο νούμερα ένα κολλητός του Θέμη Αδαμαντίδη – Μιλάει για την σύλληψη του : «Με πήρε τηλέφωνο, πέσαμε από τα σύννεφα…»

Θέμης Αδαμαντίδης - Δημήτρης Μουστάκας

Το όνομα του Δημήτρης Μουστάκας. Στο επάγγελμα, ιδιοκτήτης σε εταιρία, με κύριο αντικείμενο τον καθαρισμό κτηρίων. Εισήλθε και στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης. Αρχικά, μέτοχος του νυχτερινού κέντρου Ten Ten. Μετά, πέθανε δυστυχώς, το πρώτο αφεντικό, και το πήρε όλο. Γνώρισε τον Θέμη Αδαμαντίδη, κι αμέσως κόλλησε η χημεία τους. Ακολούθησε ο κορωνοϊός, αυτός ο εφιάλτης, ο παγκόσμιος εφιάλτης, που τίποτα δεν άφησε όρθιο και περιφερόμενο.. Στο σώμα, στη ψυχή, τρύπωσε και μας τσάκισε. Όλους! Κατάσταση εφιαλτική. Και εκεί, η παρέα με τον λαικό βάρδο γίνεται, καθημερινή. Κάθε μέρα μαζί. Είναι η περίοδος που ξεκινάει να γράφει το Τσίπας Μπλοκ, ότι ο Μουστάκας, με πράξεις και όχι λόγια, εξελίσσεται σε νέος προστάτης του. Αυτό ήταν. Αμέσως φωτά πήραν οι φήμες, ότι θα έρθει σε αυτόν, θα φύγει από τον Νίκο Σπυρίδωνα (ιδιοκτήτης Εμπατή). Ακούστηκε αρκετά, αλλά δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Φίλοι, όμως, και μάλιστα, στενοί, συνεχίζουν να είναι, μέχρι και σήμερα.

Σε ρωτώ. Κατάλαβες ποιος είναι αυτός ο Μουστάκας ; Μπήκες στο κλίμα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται τον συνάντησε, ο οποίος μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις.

«Το περιστατικό υποστηρίζει η σύντροφός του ότι συνέβη προχθές, αλλά μέχρι τις 12- 1 αργά το βράδυ, ήμασταν μαζί με τον Θέμη Αδαμαντίδη. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι έγινε.

Με πήρε τηλέφωνο την ώρα της σύλληψης να μου πει ότι είχε πρόβλημα. Πέσαμε από τα σύννεφα γιατί ήμασταν μαζί μέχρι αργά το βράδυ, την προηγούμενη νύχτα, οπότε μου φάνηκε περίεργο», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Μουστάκας.

Για την σχέση του ζευγαριού: «Απ’  ότι ξέρω ήταν σε διάσταση. Τώρα σε αυτές τις περιπτώσεις που τα ζευγάρια βρίσκονται σε διάσταση μπορεί να γίνονται πολλά. Δεν πιστεύω να έχουν συμβεί όλα αυτά τα πράγματα που λένε», συμπλήρωσε.

«Είναι ταλαιπωρημένος, είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν γίνει όλα αυτά που λένε, τον Θέμη τον πολιορκούν πάντα. Την Δευτέρα θα αποκαλυφθούν όλα», είπε για τον Θέμη Αδαμαντίδη ο οποίος δικάζεται την Δευτέρα 4 Ιουλίου.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.