Χθες δεν ήταν πρεμιέρα. Χθες δεν είχε Agrotica. Χθες ήταν μια απλή Παρασκευή, βασικά ήταν μια Παρασκευή ενός πολύ δύσκολου Μάρτη, με ένα γενικότερο τοπίο να μας πνίγει… Κι όμως, στην ιστορική και 1.600 θέσεων Πύλη Αξιού στη Θεσσαλονίκη, δεν έβρισκες ούτε σκαμπό. Ούτε για δείγμα!
Όταν το tsipasblog έγραφε πως ο Πέτρος Ιακωβίδης δικαιωματικά πήρε το «πράσινο φως» για το Fantasia, κάτι ήξερε. Οι μετοχές του έχουν χτυπήσει limit up και τίποτα δεν είναι τυχαίο. Κλειδί σε όλη αυτή την πορεία αποτέλεσε εκείνο το τολμηρό βήμα στο Vogue στην Παραλιακή. Παρά τις αρχικές δεύτερες σκέψεις και τους δισταγμούς, ο Πέτρος βγήκε μπροστά, κέρδισε το στοίχημα και από τότε η πορεία του είναι μόνο προς την κορυφή.
Όταν σας λέμε πως η σύνδεση με τη Ρία Ελληνίδου έχει δέσει για τα καλά, έτσι είναι, κάτι παραπάνω ξέρουμε. Δεν είναι απλά ένα σχήμα, είναι η απόλυτη χημεία που «καταπίνει» τα τετραγωνικά και τους αριθμούς.
Σε μια δύσκολη νύχτα, σε μια πόλη που ψάχνει την αλήθεια της, η Πύλη Αξιού «βούλιαξε» και απέδειξε πως όταν έχεις το πακέτο και την τόλμη να πάρεις αποφάσεις που αλλάζουν το παιχνίδι, ο κόσμος θα είναι πάντα εκεί να σε αποθεώσει.

