Δικαίωση ΛΟΥ, με το event της χρονιάς

Να σου ρίξω στη μάπα πράγματα που πιθανόν δεν ξέρεις, δεν στα είπαν στο κανονικό σχολείο και έχεις άγνοια. Με τις αιώνιες αλήθειες της ζωής, τις μακιγιαρισμένες από τους ανθρώπους. Το Τσίπας Μπλοκ θα στα πει, που ξέρει να διαβάζει Ιστορία, την μεγάλη Ιστορία. Επειδή μόνον από την μεγάλη, θα εμπνευστείς. Θα παραδειγματιστείς θετικά. Θα την μελετήσεις. Θα την θυμάσαι για πάντα και θα την διδάξεις στις επόμενες γενιές.

Για του Tukan την αλήθεια. Πήρες χαμπάρι, ή να στο πω Λού-ικα ;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να ανοίξουμε την πόρτα της κουβέντας, λοιπόν. Και ερχόμαστε κατάφατσα με την τρίτη ημέρα, που το εν λόγω κατάστημα στην παραλιακή του Ρίου, παρουσιάστηκε με προχωρημένο καθεστώς. Mε καθεστώς ΛΟΥ. Που πρώτος εγώ τον χαρακτήρισα φαινόμενο. Καμία σχέση με πρόσωπο από το πουθενά. Ουρανοκατέβατο. Από τη σημερινή και τη χθεσινή, από όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις στην νυχτερινή Πάτρα.

Επανέρχομαι στο τι έγινε στο Tukan. Χθες – Τρίτη του Πάσχα- με χωρίς φοιτητές, με χωρίς κύπριους. Με την επόμενη ημέρα επιστροφή στις δουλειές και τα σχολεία. Ήταν η απογευματινή εμφάνιση του γνωστού τράπερ Light και τα όσα διαδραματίσθηκαν ήταν πραγματικά συγκλονιστικά. Είναι η τέλεια λέξη για να το περιγράψεις. Τόσο κόσμο δεν έχω ξαναδεί.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, ωκεανός, πλήθος και κείμενο που λέει "panagioteslou 24λεπ. Επιστροφή στην Κανονικότατα oлииp"
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "6 panagioteslou 7λεπ. κι οι Ηρεμα!!! Ερχονται φοιτητές Και οι οι Κύπριοι Συν Τόσο κόσμο Πάσχα Χθες Πιστεύω V αντέξω????"
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, τηλέφωνο, πλήθος και κείμενο που λέει "5 panagioteslou Ι1λεπ. X akis_bardakis akis. ardakis ixbar 門者 tukan TUKA TUKANRIO RIO TunTeS"
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος και κείμενο που λέει "panagioteslou ioteslou 8λεπ. Δεν έχει και σχολεία Σήμερα.... Έχουν έρθει στο Tukan Ce"
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα πλήθος και κείμενο που λέει "makis_kostopoulos5úp. makis kostopoulos 5ώρ. Tukan Rio ማር"
Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα και κείμενο που λέει "vasilispolitis7 5ώρ. X Tukan Rio Ακόμα καφέ πίνουμε ηρεμαααα..."
Μπορεί να είναι εικόνα πλήθος και κείμενο που λέει "makis. makis_kostopoulos 5ώρ. Tukan Rio"
Μπορεί να είναι εικόνα πλήθος και κείμενο που λέει "S panagioteslou 5λεπ. 1600 Ατομα Tukan Stadium"
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "panagioteslou 8λεπ. 8λεπ. Με τον Απόλυτο X NOLT&CHANDOS"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.