Η διαφορετική πρεμιέρα του ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ

Το χειμερινό Metropolis, βαδίζοντας στην πιο συγκροτημένη και ώριμη φάση της ιστορίας του, ανοίγει λογαριασμό για φέτος, με νότες συγκίνησης.

Δηλαδή; Τεράστια η απώλεια του Βασίλη Σουλτανά. Του εμπνευστή και δημιουργού του “ΕΙΤΙΣ”. Του Κυριακάτικου απογευματινου, με τα αξέχαστα σουξέ, απ’ τη δεκαετία του ’80. Που όταν γεννήθηκε, κανείς δεν το πίστευε, έλα που όμως τους διέψευσε όλους. Ιστορία γράφει στην νύχτα της Πάτρας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Βασίλης Σουλτανάς

Το Μετρόπολις, λοιπόν, για να τιμήσει τη μνήμη του, δεν επιστρέφει ούτε Παρασκευή ούτε το Σάββατο. Θα επιστρέψει την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, την γνώριμη ώρα, μετά τις 19:00.

Η ανακοίνωση :

“Πριν από έξι χρόνια δημιουργήθηκε στο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ, με πρωτεργάτη τον αείμνηστο Βασίλη Σουλτανά, η ιδέα της αναβίωσης της δεκαετίας του ‘80. Τιμώντας τη μνήμη του συνεχίζουμε και φέτος από την Κυριακή 13 Οκτωβρίου μετά τις 19:00 το ΑΝΑΝΕΩΜΈΝΟ κι αγαπημένο μας ΕΙΤΙΣ.”

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "METROPOLIS OLIS -ΕΙΤΙΣ- "στις πίστες του 80" Οι Κυριακές μας 130KT μετά τις 19:00 από Καλλιτεχνική Επιμέλεια Στέλιος Αμπατζής Επιμέλεια Παραγωγής Βασίλης Γιαννόπουλος"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.