Για δες το Tokyo, αν θελεις να επιβιώσεις

Tokyo Theater Athens. Στην κατάλληλη φάση, κατά την δική μου άποψη, ανοίξε τις πατρίδες με το κοινό, στο επαγγελματικό νταραβέρι των φετινού νυχτερινού πρωταθλήματος. Τι άλλο παρά θρίαμβος θα ήταν. Όλοι τους ξέρουμε τους Βουτυρακαίους, όπως όλοι ξέρουμε τον Μιχάλη Τουρατζίδη. Ούτε τους μαθαίνουμε τώρα, ούτε να ρωτήσουμε χρειάζεται. Μιλάει η ιστορία για αυτούς. Μεγάλη και λαμπρή ιστορία. Έχει γραφτεί σε βιβλίο, ανήκει στην βιβλιοθήκη του Τσίπας Μπλοκ.

Λέει κάτι το όνομα Ιουλία Καλλιμάνη; Είναι το τραγουδιστιστικό πρότζετ, που μόλις πέρυσι το ξεκίνησαν. Και επειδή “παντρεύτηκε” με όλα τα συστατικά που χρειάζεται, εντυπωσιάζει το πόσο γρήγορα και καθολικά έχει εξελιχθεί. Και γελοιοποίησε το μπουρδέλο νύχτα, μάλιστα την περίοδο που έπρεπε να γίνει, μπας και ξυνπνήσει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Φοβερά πράγματα. Ναι, για όσους τα πιάνουν γρήγορα, το θέμα στο Tokyo Theater είναι σαν να συνομίλησες με τον νυχτερινό Θέο του μέλλοντος, και αυτός να σου είπε : “Άνοιξε τις κεραίες σου, μεγάλε, δες το μεγαλείο μου. Κάνε ότι κάνω εγώ, αν θέλεις να επιβιώσεις. Κάθε άλλη θρησκεία, να την πετάξετε αμέσως, σαν χαρτί υγείας. Σαν μεταχειρισμένες χαρτοπετσέτες”!

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, πλήθος και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα πλήθος

Καθε Παρασκευή και Σάββατό, επιστροφή στο παλάτι !!! ⛩️👑⛩️

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.