Δελτίο τύπου

Η μοναδική Κατερίνα Λιόλιου, «η γυναίκα της ζωής σου», έρχεται να χαρίσει συναρπαστικές βραδιές στο «Lux» της Αθήνας, από την ημέρα της γυναίκας, Παρασκευή 8 Μαρτίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Η Κατερίνα Λιόλιου, η επιτυχημένη και πιο ολοκληρωμένη ερμηνεύτρια της γενιάς της, πρωταγωνιστεί στον ολοκαίνουργιο και υψηλών προδιαγραφών χώρο του «Lux», που θα γίνει… «το σπίτι μας».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Με τα hits της προσωπικής της δισκογραφίας, όπως τα «Νοικιάστηκε», «Η Γυναίκα Της Ζωής Σου» και «Τελικά Σου Έστειλα» από το πρόσφατο album «1994» που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και τα «Story», «Η Ψυχολογία Μου», «Το Κατερινάκι Σου» και «Η Δική Μου Η Τρέλα», καθώς και τις δυνατές και γεμάτες συναίσθημα ερμηνείες της, η Κατερίνα Λιόλιου θα χαρίσει συναρπαστικές μουσικές στιγμές στο αθηναϊκό κοινό, μετά τις sold out εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη.

Μαζί της ο Γιάννης Αρβανιτίδης και ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.
Συμμετέχει ο Θάνος Λάμπρου.

Special guest o Dj Deleasis.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η καρδιά της νυχτερινής Αθήνας χτυπά στο «Lux», εκεί όπου η διασκέδαση συναντά την ερμηνεία!

Info
Lux Stage Athens – λεωφόρος Συγγρού 165, Αθήνα
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6977 160160
Instagram: lux_stage_athens http://surl.li/qvqzx
Χορηγός επικοινωνίας: Λάμψη 92,3

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.