Η ΔΕΗ ενδιαφέρεται να εξαγοράσει τον “Κωτσόβολο”

Φάκελο για την υποβολή προσφοράς φέρεται να ετοιμάζει η ΔΕΗ προς τον μητρικό όμιλο της αλυσίδας λιανικού εμπορίου «Κωτσόβολος», γεγονός που δείχνει το ενδιαφέρον της εταιρείας για νέο άνοιγμα στο δίκτυο λιανικών πωλήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΔΕΗ θα είναι μεταξύ των υποψηφίων που θα διεκδικήσουν την αλυσίδα ηλεκτρικών συσκευών στην οποία έχει βάλει πωλητήριο η βρετανική Currys. Ωστόσο, η διοίκηση της ΔΕΗ αποφεύγει για την ώρα να προβεί σε οποιαδήποτε σχολιασμό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το ενδιαφέρον της ΔEΗ φαίνεται να «ταράζει τα νερά», καθώς εμφανίζεται ενδιαφερόμενος που έχει την κεφαλαιακή επάρκεια, χωρίς να περιορίζεται από τυχόν προσκόμματα στη διαδικασία διερεύνησης από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, στο σκέλος της λιανικής αγοράς ηλεκτρικών συσκευών.

Σημειώνεται πως η ΔΕΗ τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει ξεκινήσει το μετασχηματισμό της σε έναν σύγχρονο ενεργειακό όμιλο, με οδηγό την πράσινη μετάβαση.

Η ΔΕΗ ήδη μέσα από το δίκτυο των καταστημάτων της που διαθέτει και έχει εκσυγχρονίσει προσφέρει στους πελάτες της σύγχρονες ενεργειακές υπηρεσίες, όπως συστήματα smart living, ή και υπηρεσιών εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων στις στέγες.

Επίσης σε συνδυασμό με τα προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας που παρέχει προς τους πελάτες της δίνει τη δυνατότητα και τεχνικής υποστήριξης σε κάθε σπίτι αφού συνεργάζεται με δίκτυο ηλεκτρολόγων, υδραυλικών και άλλων τεχνικών επαγγελμάτων.

-fimotro.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.