Δεν είναι δεδομένη η επιτυχία, εσύ την κατακτάς

Κάνει την έκπληξη το Voodoo και πετάει την “βόμβα” : “Καίτη Γαρμπή, μόνο για τις Παρασκευές”. Και πως λες να πάει ; Kαλά πάει. Πολύ καλά. Συνεχόμενα sold out.

Μα, είναι το Voodoo, μα είναι η Γαρμπή, δεν γινόταν αυτό να αποτύχει. Θα πουν οι αφελείς, αυτής της θρησκείας. Γιατί αν ήταν σχετικοί, αν γνώριζαν, όλο και κάπου θα είχαν ακούσει ή διαβάσει, ότι η επιτυχία δεν είναι ποτέ δεδομένη και πόσο μάλλον σήμερα. Δηλαδή; Με συνεχή αγώνα θα την κατακτήσουμε. Και από τα λάθη μας. Κάνε λάθη για να μάθεις. Ποιο είναι το περίεργο του πράγματος; Κανένα περίεργο, Τσίπας Μπλοκ διαβάζεις.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Γουστάρετε να μάθετε πρώτοι, και κάτι άλλο, για την εν λόγω ομάδα, που θα σας κάνει να κολλήσετε ; Σίγουρα θα κολλήσετε, όταν κυκλοφορήσει. Γιατί είναι πολύ αβανταδόρικο για τα νυχτερινά ΜΜΕ. Τα πρόβλημα είναι δεν είναι σίγουρο στο 100 τοις εκατό. Απλά είναι κοντά. Και είναι και νωρίς. Ναι αυτό.

Μπορεί να είναι εικόνα φωτισμός, πλήθος και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, φωτισμός και πλήθος
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.