Χριστίνα Θεωνά : Το «Αθηναϊκό Όνειρο» και η στοιχηματική πρόκληση

Χριστίνα Θεωνά

Ξεπέρασε το φράγμα των 1 εκατομμυρίων προβολών στο Youtube και το γεγονός δεν μπορεί να περαστεί έτσι. Ο λόγος για την τελευταία δισκογραφική δουλειά της ξανθιάς, που αγαπήσαμε ως τραγουδίστρια, μην το αγνοήσουμε αυτό, με το όνομα Χριστίνα Θεωνά, το “Ερωτευμένη” Και, έτσι, δικιώνεται το «Αθηναϊκό Όνειρο».

Η εικόνα ίσως περιέχει: την Christina Theona
Χριστίνα Θεωνά

Τι, αλήθεια, είναι αυτό το πολυσυζητημένο, το περιβόητο «αθηναϊκό όνειρο»; Η επιτυχία,που ειδικά στο πολύ κλειστό κύκλωμα της μουσικής βιομηχανίας παίρνει μια άλλη, μια τερατώδη διάσταση.Ο πετυχημένος στη μεγάλη πόλη εισπράττει και τη δόξα απ΄ όλή την χώρα. Επειδή ό,τι παίζει στην Αθήνα λειτουργεί μιμητικά σε κάθε γωνιά του Ελλάδας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ποια είναι η συνέχεια; H Θεωνά του “αθηναϊκού ονείρου” να εξελιχθεί σε Νο 1 στη πόλη των ονείρων. Πολύ πιθανό, αφού είναι πιστή του δόγματος που λέει : “Νικητές δεν είναι αυτοί που δεν αποτυγχάνουν ποτέ. Νικητές είναι όσοι δεν τα παρατούν ποτέ”.

Η Χριστίνα, για να μιλήσουμε και λιγάκι στοιχηματικά και ποδοσφαιρικά, σου στέλνει μηνύματα πρόσκλησης και τόλμης. «Βάλτε όσα λεφτά έχετε επάνω μου, μη χάσετε την ευκαιρία». Και αυτό, φυσικά, το έχουν δει φυσικά οι ‘μεγάλοι” της αθηναικής νύχτας, οι οποίοι την έχουν βάλει στο στόχαστρο τους. Από καταβολής της γης, ο μεγάλος, αν δει ότι κάτι αξίζει και μπορεί να εξελιχθεί, τότε θα αναλάβει την “προστασία” και το “μεγάλωμα” του. Νόμος άγραφος της ζωής. Έτσι πάει, όχι αλλιώς.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.