Δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι τίποτα για διακοπές, όταν έχεις την… Mentor Τravel

Οι διακοπές είναι πολύτιμες, απαραίτητες για τη σωματική και την ψυχική υγεία μας. Δεν το συζητάμε αυτό. Αλλοίμονο. Να αρχίσουμε το μάθημα από το δημοτικό σχολείο. Οι διακοπές δεν είναι μόνο καλοπέραση. Πόσο ευεργετικές είναι οι διακοπές για το σώμα μας. Και για το μυαλουδάκι μας. Αν σνομπάρει κανείς το συνταγματικό μας δικαίωμα στις διακοπές, θα είναι σαν εκείνον που βρέθηκε με πρόθυμο μανουλομάνουλο στην ερημιά κι αυτός της ζήτησε να πάνε στην παραλία να ρίχνουν βότσαλα στη θάλασσα. Αυτό απαγορεύεται! Δεν επιτρέπεται!!!

Να πας διακοπές μια εβδομάδα και θα ξεπεράσεις τη βαρεμάρα σου, σαν καινούργιος θα νιώσεις, κύριε. Όχι τα ίδια, όπως πριν. Βάλε στοίχημα με τον εαυτό σου, μια μίνι κοντινή απόδραση και δεν υπάρχει αντίρρηση επ’ αυτού.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στο φινάλε, όλα στα έχει έτοιμα η Mentor Τravel. Ταξίδια στην Ελλάδα, στο εξωτερικό, με τις καλύτερες τιμές, με την καλύτερη ομάδα.

Δείτε τα όλα ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.