Δεν χρειάζεται να ρωτήσεις για τα μαγαζιά του Κώστα Ματσίκα

Ο επιχειρηματίας Κώστας Ματσίκας

Ημέρα νυχτερινή και η σημερινή. Λίγο να το ‘χεις το οπαδικό, θα σε πιάσει το ενδιαφέρον για το πώς θα εξελιχθεί το πράμα. Τι θα κάνει η Νατάσα Θεοδωρίδου στο επόμενο νυχτερινό πρωτάθλημα, αν οι Μέλισσες θα παραμείνουν στο Έναστρον, που φέτος έπιασαν στην κορυφή, σε μια μαγική συνύπαρξη με την Δέσποινα Βανδή ;

Ίσως να είσαι μπερδεμένος, με όλα αυτά που ακούς καθημερινά.. Μας κυνηγάει η διάθεση για ιντριγκαδόρικες ιστρορίες, το έχουμε αυτό το κακό. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Μην κολλάς σε αυτό που βλέπεις και μην πιστεύεις αυτό που ακούς. Διαφορετική η τράπουλα όταν τα φώτα κλείνουν, από τη μια και από την άλλη, ομάδα που νικάει δεν αλλάζει. Εδώ είμαστε. Πάμε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν χρειάζεται να ξαναρωτήσεις σε ποια επιχειρηματική ομάδα, θα βρίσκεται η Νατάσα Θεοδωρίδου και οι Μέλισσες. Σημαίνει ότι η μεγάλη φετινή τους επιτυχία, δίνουν απάντηση το ερώτημα. Είναι πιο σίγουρο και από το σίγουρο. Γι’ αυτό η νούμερα ένα, όχι μόνο αυτή τη στιγμή, επί σειρά ετών τώρα, εκεί που ήταν θα είναι. Ακτή Πειραιώς. Από 3 Οκτώβρη.

Ακτή Πειραιώς: Πρεμιέρα Νατάσα Θεοδωρίδου & Γιώργο Κακοσαίο

Και με το πιο αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα, θα συμβεί κάτι παρόμοιο. Σταθεροί Έναστρον !

Melisses x Δέσποινα Βανδή: Καθηλωτική & Sold Out πρεμιέρα στο ΕΝΑΣΤΡΟΝ! -  OnRadio.gr | Listen Live | Ακούστε Ζωντανά

Όταν, λέμε Ακτή Πειραιώς και Έναστρον, και το ένα και το άλλο νυχτερινό κέντρο, το κουμάντο δεν το κάνει άλλος, εκτός από τον Κώστα Ματσίκα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.