Χωρίς τον Snik το «Club 22» – Γιατί ο Ριχάρδος τον “άδειασε”!

Χωρίς τον Snik το «Club 22» - Γιατί ο Ριχάρδος τον "άδειασε"!

Πρώτο το Tsipasblog.gr είχε αποκαλύψει ότι ο Ριχάρδος, ο γνωστός ιδιοκτήτης αλυσίδας ενεχυροδανειστηρίων, είναι το νέο αφεντικό του Club 22, όπως και το σχήμα που προτίθεται να βάλει.

Το όνομα του Snik απλώς δεν υπάρχει πουθενά, παρότι δημοσιεύματα έλεγαν πως το αγόρασε για πάρτη του. Το PatKiout.gr δίνει τη δική του εκδοχή για το τι συνέβη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι γράφει ; Διαβάστε αναλυτικά :

“Αφορμή η κολλητή παρέα των δυο ανδρών σε καταστάσεις χλιδής, με πολλές αιθέριες υπάρξεις γύρω τους, πανάκριβες σαμπάνιες και σπάνια πούρα, στα πιο in μαγαζιά της Αθήνας και σε πανάκριβα κότερα. Ο ράπερ, φουλ ερωτευμένος καθώς είναι, αποδέχτηκε αμέσως το τελεσίγραφο της καλής του και έκοψε μαχαίρι τα κολλητιλίκια με τον Ριχάρδο για να μην στεναχωρεί το κορίτσι του.

Στεναχώρησε, όμως, τον κολλητό του αφού ο διάσημος ενεχυροδανειστής σταμάτησε τις αναρτήσεις που έκανε σχεδόν κάθε μέρα με τον Snik και έκλεισε στο «Club 22» το οποίο αγόρασε πρόσφατα τον Αντύπα, τον Καραφώτη και τον Ζωιδάκη. Ο ράπερ άφαντος παρότι το μαγαζί προοριζόταν γι΄ αυτόν! Και για να τον τιμωρήσει που τον πούλησε για χάρη μιας γυναίκας, δεν τον πήρε καν τηλέφωνο…”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.