Χωρίς παράτες και φανφάρες, ο αντί-σταρ Luka μάγεψε την Μύκονο! (+pics)

Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ ,ο Σλοβένος Λούκα Ντόνσιτς, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, βρέθηκε στην Μύκονο για να ξεκουραστεί.

Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ ,ο Σλοβένος Λούκα Ντόνσιτς, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, βρέθηκε στην Μύκονο για να ξεκουραστεί και να αποσυμπιεστεί μετά από μια κοπιαστική σεζόν. Μάλιστα ο Λούκα παραμένει ακόμα στην Μύκονο που την λατρεύει και παρέα πάντα με την κοπέλα του απολαμβάνει όμορφες στιγμές στο νησί των σταρ. Ασφαλώς μέσα στις επιλογές του ήταν το πασίγνωστο “SantAnna” που παρελάσουν και όλοι οι σταρ για το μπάνιο τους και το φαγητό τους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Ντόνσιτς τα είπε και με τον φίλο του Σταμάτη Πιζάνι που έχει όλα τα book στο κλαμπ των διασήμων καλλιτεχνών και Dj σαν το κορυφαίο όνομα στον χώρο αυτών των events και καθότι λάτρης του μπάσκετ είχαν πολλά να πουν. Μάλιστα στην εν λόγω φωτό θα δείτε ότι ο Ντόνσιτς φορά μπλούζα με την εποχή Μάικλ Τζόρνταν! Στην άλλη φωτό ο Λούκα είναι με τους ιδιοκτήτες του “SantAnna” Δημήτρη Χριστοφορίδη και Χρήστο Αθανασιάδη αλλά και τον γνωστό μας ηθοποιό,συγγραφέα και μέτοχο επίσης της επιχείρησης Μάνο Γαβρά .

Αυτό που έκανε εντύπωση σε όλους όμως ήταν η απλότητα του Ντόνσιτς που παρά το μέγεθος σαν brand που έχει,δεν είχε κανένα πρόβλημα να βγει φωτογραφίες με όποιον του το ζήτησε . Ακόμα και με το πιο απλό παιδί που εργαζόταν. Μάλιστα δεν είχε καν συνοδεία όπως άλλοι αστέρες,ήταν πολύ απλός και απλά γευμάτιζε χωρίς υπερβολές με την κοπέλα του. Δεν είχε καμία απαίτηση για κάτι και όπως μας έλεγε και ο Σταμάτης Πιζάνι “αν δεν ήξερες ποιός είναι θα νόμιζες ότι είναι ένας απλός μπασκετμπολίστας και αυτό λόγω ύψους. Εχουμε φιλοξενήσει όλους τους σταρ αθλητές,αλλά μπορώ να πω ότι είναι ο πιο απλός και προσιτός απ όλους και αγαπά την χώρα μας και την Μύκονο“!

-Με Σταμάτη Πιζάνι

-Από αριστερά με Δ.Χριστοφορίδη,Μ.Γαβρά,Χ.Αθανασιάδη

-basketblog.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.