Χειμώνα με Μαζωνάκη, στο στέκι του Τσακουμάκου- Αυτή την Παρασκευή, στο στέκι του Λου

Εδώ είμαστε. Τι έγραψε το Τσίπας Μπλοκ, λίγες ώρες πριν, για την Αναστασία ; Αυτό το πρότζεκτ, που αντιπροσωπεύει το νέο, το ελπιδοφόρο, το διαφορετικό στη μουσική και την νυχτερινή βιομηχανία. Και για να μιλάμε την ίδια γλώσσα, ξεκαθαρίζουμε ότι πρότζεκτ, που αντιπροσωπεύει το νέο, το ελπιδοφόρο, το διαφορετικό, δεν είναι το συνηθισμένο, είναι η έκπληξη. Το αποτέλεσμα που εντυπωσιάζει. Που δεν αναμένεται. Το πιο απίθανο. Το έξω από τη φαντασία και τη λογική. Που η μικρή ομάδα κερδίζει την πιο δυνατή. Που η αδύναμη ομάδα κάνει ζημιά στη μεγάλη ομάδα. Της στερεί τον τίτλο, την έξοδο στην Ευρώπη.

Γράψε σωστά! Ένα τέτοιο τρανό παράδειγμα είναι η Αναστασία, που ανήκει στο άρμα του επιχειρηματία Γιάννη Τσακουμάκου, που θα την έχει με Μαζωνάκη. Πρώτα στις καλοκαιρινές του συναυλίες, και από χειμώνα, στο Κέντρο Αθηνών. Που αυτή την Παρασκευή 27 Μαίου, θα τραγουδήσει στην Πάτρα, στο Ρίο, στο W του Λου. Γράψε Σωστά!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.