Χαράματα έριξε την πιθανή “βόμβα” και σήκωσε από το κρεβάτι τους “νυχτόβιους” : “Πως θα σας φαινόταν, ένα stage, στο παλιό Caramela, με Πάολα, Light και Toquel ή Rack;”

Ο επιχειρηματίας Γιάννης Λάσκος, είναι ίσως ο πιο σημαντικός παίκτης του κλάδου των προϊόντων επεξεργασίας κρέατος, Νόμπελ έχει πάρει. Ευλογημένοι όσοι δουλεύουν μαζί του, νιώθουν σαν να κέρδισαν το λαχείο, τον πρώτο λαχνό, τα περισσότερα φράγκα. Και τακτοποιούνται και τα παιδιά των παιδιών τους.

Παράλληλα, σχεδόν ως λογοτέχνης, έχει δημοσιεύσει περισσότερες από τριακόσες μελέτες και 150 συγγράμματα, για την νύχτα. Και αν μια μέρα, αν δημοπρατηθούν, θα πουληθούν πολλά εκατομμύρια ευρώ. Είναι τυχερός, στα πρώτα του βήματα, βρέθηκε σε αυτήν, στην ομάδα, που κατά πολλούς, έγραψε ιστορία, που έσπασε ταμεία, στην πιο δυνατή, που θα βρεις μέχρι σήμερα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Προφανώς πως κάποιοι δεν την ήθελαν, με αποτέλεσμα η ομάδα να διαλυθεί και το κομμάτι νύχτα, να τυλιχτεί σε μια κόλλα χαρτί, από τον Λάσκο και καθάρισε, την έκανε για άλλη ζωή.

Όμως αυτό, πιθανόν να αλλάξει. Στο Facebook του, εντοπίστηκε, μεταφέρθηκε χθες τα χαράματα, πληροφορία, που κανείς δεν περίμενε, που όταν την διαβάσεις, της δίνεις ιδιαίτερη σημασία. Που έκανε πολλούς να σηκωθούν από τα κρεβάτια τους. Αφορά στη πιθανότητα, το ενδεχόμενο, το σενάριο, να δημιουργήσει ένα σύγχρονο stage, στο παλιό Caramela, με Πάολα, Light και Toquel ή Rack.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές, τονίζουν χαρακτηριστικά στο tsipasblog.gr, πως υπάρχουν και οι πρώτοι υπολογισμοί, που έκανε ο αθεράπευτα νυχτόβιος Γιάννης Λάσκος, για το πάνω project :

120 το χρόνο.

10 μήνα καλά είναι.

Οι trappers έχουν πέραση και έρχονται με λίγα.

Αν κλίσεις Πάολα, θα έχεις ένα γεμάτο μαγαζί και τον καλό κόσμο. Σε ένα στυλ prive club. Με πίστα στη μέση και γύρω γύρω καναπέδες σε επίπεδα.

Αν βρει Πάολα, το προχωράει.

Διαβάστε ακόμα: Ζωντανές στον Λάσκο οι μνήμες της νύχτας

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.