Χάραμα και δεν τελειώνει ποτέ

Α, δεν την κρύβω, το ομολογώ πως ό,τι έχει φτιαχτεί με αγάπη, αξίζει και ξεχωρίζει, πολύ πέρα από ό,τι μαϊμουδιά παρουσιάζει η χώρα, στην καρδιά μου θα έχει ξεχωριστή θέση. Για παράδειγμα, το νυχτερινό κέντρο “Θερινό Χάραμα” της Πάτρας. Στην πραγματικότητα κανείς δεν αντιστέκεται σ’ αυτήν την πολύχρωμη και μαγεική γειτονιά, την γειτονιά των Ονείρων! Οποιδήποτε τραγούδι που αξίζει, που σέβεται τον εαυτό του, που ποντάρει στην ποιότητα, δίνει εξετάσεις στο Χάραμα. Και ανεβαίνει στη σκηνή του έτσι, που κερδίσει πόντους από το σκηνικό, τους φωτισμούς, τη χορογραφία, τα κοστούμια του τραγουδιστή. Είναι να μην περάσεις την πόρτα του, θα εντυπωσιαστείς. Ρωτήστε τον Δήμο Αναστασιάδη!

Η τελευταία παράσταση, λοιπόν, έφτασε. Αυτό το Σαββατο 23 Σεπτεμβρίου. Η κακοκαιρία που προβλέπεται για την ερχόμενη εβδομάδα, το υποχρεώνει να ρίξει τους τίτλους τέλους στο καλοκαιρινό ταξίδι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "XARAMA AMA ΘΕΡΙΝΟΝ"
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, πλήθος και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα πλήθος και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Ο κύριος Αγγελόπουλος, πολύ σωστά μίλησε :

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Μπορεί να είναι ασπρόμαυρη εικόνα 1 άτομο

Την αγωνία σας την είχατε, όμως. Και αγωνία, και περιέργεια. Αν θα δείτε το Χάραμα και στο χειμερινό πρωτάθλημα. Έχει απαντηθεί αυτό το ερώτημα!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.