Χάραμα-Νταντά, στο ραντάρ των Αθηναίων!

Εξαιρετικά καλά τα πηγαίνει η Βασιλική Νταντά στην καλοκαιρινή εξόρμηση στην Πάτρα. Γιατί δεν το παίρνουμε για έκπληξη, αλλά για εξέλιξη φυσιολογική και αναμενόμενη το παίρνουμε ; Το καλύτερο μαγαζί στην Ελλάδα είναι αυτό που βρίσκεται, το Χάραμα. Με άξιους συναδέλφους : τον Λούκα Γιώρκα, τον Γρηγόρη Πετράκο, την Μαρία Ζούκα, την Μυρτώ Καμβυσίδη και φυσικά τους Alcatrash.

Ποια Βασιλική Νταντά, για να μην ξεχνιόμαστε; Τραγουδίστρια Α΄εθνικής, με συνεργασίες πρώτης διαλογής στο βιογραφικό της. Όπως ο Λευτέρης Πανταζής, ο Νότης Σφακιανάκης, ο Πάνος Κιάμος και ο Χρήστος Χολίδης. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τη σεζόν 2012–13, στη πιο μαγική συνύπαρξη της καριέρας της, με τον Πάνο Κιάμο στο Club 22. Και για το οποίο, χρωστάει πολλά, στον Γιώργο Πολίτη, σε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο. Το χειμώνα 2014-2015 η Βασιλική Νταντά εμφανίστηκε μαζί με τους Τσαλίκη-Καλίδη στο Central LIve 22.Το καλοκαίρι 2015 αι την χειμερινή σεζόν 2015-2016 η Βασιλική Νταντά εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής Frangelico. Το χειμώνα μαζί της θα τραγουδήσει το σχήμα Αντύπας-Μενιδιάτης

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και κοιτάμε στον ορίζοντα και τον χειμώνα που έρχεται. Σαφώς και η επιτυχία του Χαράματος, έχει μπει στα ραντάρ των Αθηναίων, πολλών Αθηναίων.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "XAPAMA OEPINON CN NIP APAHA x DONF ΒΑΣΙΛΙΚΗ NTANTA KAOE ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ T VADE GREYGOOSE शापर ΣΚΑΤ Calmos"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.