Η Χαρά Βέρρα βρήκε αυτό που έψαχνε

Η επιτυχία είναι στο να κάνεις πράγματα που σου ταιριάζουν. Τι μας λες, ρε! Για καινούργιο μας το λες, ότι η επιτυχία είναι στο να κάνεις αυτά που σου ταιριάζουν κι όχι αυτά που δεν σου ταιριάζουν. Φαίνεται αυτονόητο, αλλά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, που πάνε κόντρα σε αυτό. Πάντα.

Άκουσα σε πρόσφατο πανήγυρι, την τραγουδίστρια του λαϊκοδημοτικού τραγουδιού Χαρά Βέρρα, περήφανη και με μια απίστευτη ενέργεια, να ερμηνεύει το καινούργιο της τραγούδι. Ένα τραγούδι που μια φορά το ακούς και αρκεί, σου μένει. Φωνάζει από μακριά, είναι σουξέ..Στέφανα και βέρες Εγώ ούτε με σφαίρες Σε μένα δεν ταιριάζουν Στη σκέψη με τρομάζουν Στέφανα και βέρες Εγώ ούτε με σφαίρες Αφού καλά περνάμε Γιατί να το χαλάμε…

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Θα πω πως γάντι της πηγαίνει, αυτό ήταν μόνο για αυτήν, για καμία άλλη. Και παραγγελία να το είχε κάνει, καλύτερο δεν θα μπορούσε να βρει. Εγώ θα σου πω: Ο στίχος είναι του Χρήστου Αναστασίου. Την προτίμηση μου σε αυτόν την ξέρετε, αδιαφορώ αν το σύστημα κάνει πως δεν ακούει. Και η μουσική του Γιώργου Τσακαράκα, αυτό είναι το δίδυμο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.