Χαμός γίνεται ! Το προφητικό “Θα μιλήσει το πακέτο”..και ο επιχειρηματίας που “άπλωσε” την βαλίτσα στον Σαμπάνη- Αν γίνει, δυναμώνει πολύ!

”Σύμφωνοι: Να δούμε και ο Σαμπάνης που θα καταλήξει. Τι δείχνουν οι πρώτες δημοσκοπήσεις. Ηλίας Μαροσούλης, Γιώργος Πετρογιάννης, Γιάννης Τσακουμάκος και Γιάννης Μωράκης. Και ποιος είναι ο πιο πιθανός ; Εκτίμηση προσωπική, θα μιλήσει το πακέτο, που πρέπει να πέσει κάτω από το τραπέζι. Σ΄αυτό δεν διαφωνεί κανείς. Η μάχη μέχρι τέλους θα δοθεί !”

Τα λόγια αυτά, γράφτηκαν από το Τσίπας Μπλοκ, ελάχιστα πριν. Αυτό ειδικά το τελευταίο, το λες άνετα και παρατήρηση προφητική. Το οποίο σημαίνει, να μην αφηγείσαι απλά τις εξελίξεις, αλλά να τις μαντεύεις..Και νομίζω πέσαμε πολύ κοντά, ακούγοντας το τελευταίο, πως ο Γιάννης Τσακουμάκος, έχει αυτή την στιγμή το προβάδισμα, καθώς του έκανε μια πρόταση απίστευτά καλή. Πολλά τα λεφτά. Και που τα συνηθίζει αυτά. Για να τον βάλει στο Estate.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κι ακόμα τον γουστάρει πολύ και ο Μαζωνάκης, ο «γενικός αρχηγός» της οικογένειας αυτής. Που θα είναι για δεύτερη σεζόν, στο άλλο μαγαζί του εν λόγω επιχειρηματία. Το Κέντρο Αθηνών. Κι αυτό το στοιχείο, θα παίξει το ρόλο του.

Τα πάντα όλα θα φανούν τις επόμενες ώρες. Αν, πάντως, κάτσει έτσι το πράγμα, είναι αρκετό για ασφαλή συμπεράσματα. Ο Τσακουμάκος δυναμώνει πολύ !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.