Χαλκιδική: Συνελήφθη στη Γερμανία ένας από τους πιστολέρο του beach bar στο Πευκοχώρι

Συνελήφθη χθες το απόγευμα από τις Γερμανικές αρχές στην πόλη Ρουρ, μετά από ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε σε βάρος του, ένας 32χρονος Έλληνας που φέρεται να είχε πρωταγωνιστήσει σε επεισόδιο με πυροβολισμούς σε νυχτερινό μαγαζί στον Χανιώτη Χαλκιδικής, στα μέσα Αυγούστου.

Σύμφωνα με το STAR, ο ίδιος είχε φιλικά πρόσωπα στην Γερμανία και πιθανότατα αυτός ήταν ο λόγος που επέλεξε την συγκεκριμένη χώρα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τέλος, αφού συνελήφθη αναμένεται η έκδοσή του στην Ελλάδα.

Το χρονικό του επεισοδίου:

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ 16ης Αυγούστου, όταν Βούλγαροι θαμώνες επιτέθηκαν στον 55χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος τραυματίζοντάς τον με μπουνιές και κλωτσιές. Αφορμή για το περιστατικό φέρεται να ήταν η καθυστέρηση της παραγγελίας.

Στη συνέχεια εισήλθαν στον χώρο άλλα τρία άτομα, τα οποία –σύμφωνα με την Αστυνομία– άρχισαν να πυροβολούν. Από τους πυροβολισμούς, τραυματίστηκαν δύο από τους Βούλγαρους θαμώνες που ενεπλάκησαν στο περιστατικό, ο ένας στο στέρνο και ο άλλος στο χέρι.

(thestival.gr)

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.